Search
Close this search box.
STIŽE I BANKA
Broj pregleda

Stigao bankomat Poštanske štedionice

Podeli sa prijateljima:

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića danas je u Svrljigu postavljen bankomat ”Poštanske štedionice”.

bankomat

Po rečima Milije Miletića ovo je uvertira pred dolazak i otvaranje banke ”Poštanske štedionice” koja će svoje prostorije imati u užem centru Svrljiga.

Imajući u vidu da Svrljig vapi za još nekom bankom, Miletić se početkom oktobra 2015. godine sastao sa predsednikom IO ”Poštanske štedionice” dr Srđanom Cekićem i razgovarao na temu otvaranja Banke, pa je samim tim današnje postavljanje bankomata prva faza dogovora.

Kao što smo prethodno dogovorili ”Poštanska štedionica” stiže u Svrljig. Moji Svrljižani će sada moći da koriste usluge ove banke, a relativno brzo ”Poštanska štedionica” otvoriće svoje prostrije u Svrljigu, rekao je Miletić.

Inače, Svrljižani već uveliko koriste bankomat koji se nalazi u centru Svrljiga, kod prodavnice ”Trofej”, između Hotela i Policijske stanice.

Savremeni elektronski platni promet i sve bankarske usluge: dinarska i devizna štednja, tekući i devizni računi, platne kartice domaćih i najvećih svetskih brendova, devizni transferi, kreditne linije za privredu i stanovništvo, izdavanje garancija, rad sa hartijama od vrednosti, samo su deo bankarske ponude Banke Poštanska štedionica, a.d., Beograd.

6 Responses

  1. Svaka cast za bankomat, izgleda svetski. Bez naseg narodnog poslanika ovo ne bi bilo moguce…

    Jos samo i da zaradimo negde pare koje cemo da podizemo sa bankomata…

  2. Pored bankomata mozemo samo da se slikamo.Ovde ce samo Kicko da ima vajdu jer ce mu placati zakup prostora i niko vise.Milijo zaj**i bankomate i gluposti nego omoguci ljudima da rade i zarade.Kad ja imam pare na racunu lako cu ja s podizanjem.

  3. Bravo! Svaka cast! Ljudi koji ne znaju sta ce sa svojim zivotom, ne gledaju u svoje “dvoriste”, uvek ce biti protiv osoba koji pokusavaju da poboljsaju stanje i koji su uspesni u tome, koji idu dalje i uvek nacine korak vise. Na takve ljude se ne treba osvrtati, zavidne i nezadovoljne u svakom pogledu! Da je tako, kao sto pojedinci kazu, ne bi “Pluzinac” dogurao toliko daleko. Inace, on se ponosi time sto je “Pluzinac”, ne stidi se porekla, niti seljaka.

    1. Prijatelji pogledaj klip.U ovom slucaju se ne misli na Miliju nego na ovog uvlakaca sto zeli da se slika i pokaze da je penziju steko u policiji.Svojim gestom je to i pokazao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano