POHVALE I KRITIKE
Broj pregleda

Predsednica opštine o stanju na putevima

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović održali su danas zajedničku konferenciju za novinare na temu ”Stanje na putevima”.

Koferencija za novinare

Trifunovićeva je istakla da lokalne puteve i puteve kroz sela održava Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” koje je spremno dočekalo prvi nalet snega.

Oni su spremno dočekali sneg, odradili su prvi deo posla, što ne značni da je tu kraj. Svi radnici su još uvek na terenu, ističe Jelena Trifunović.

Ona dodaje da nije zadovoljna radom firme ”TrAce” koja održava magistralni put prvog B i regionalnu put drugog A reda, odnosno putni pravci Periš-Gojmanovac.

Kako bi naš JKSP ”Svrljig” mogao da dođe do zavejanih sela, poteban je prohodan regionalni put. Pa ovom prilikom apelujem na nekadašnji PZP, odnosno ”TrAce”, koji je zadužen za održavanje ovog putnog pravca da bolje reaguje, poručila je Trifunovićeva.

Igor Davidović kaže da su službe na terenu, ali da velike probleme stvara košava koja pravi nanose kod Plužine, prevoja Vetrila, Kopajkošare, Varoši, Drajinca, Prekonoge i Ribara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Pohvale za predsednicu opstine za blagovremenu reakciju u novo nastalim uslovima, ne moze ona da spreci sneg da pada.Takodje i za direktora jksp za licno i profesionalno angazovanje kako bi posledice snega bile ublazene.Pravi ljudi na pravom mestu.Svaka cast

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *