POHVALE I KRITIKE

Predsednica opštine o stanju na putevima

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović održali su danas zajedničku konferenciju za novinare na temu ”Stanje na putevima”.

Koferencija za novinare

Trifunovićeva je istakla da lokalne puteve i puteve kroz sela održava Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” koje je spremno dočekalo prvi nalet snega.

Oni su spremno dočekali sneg, odradili su prvi deo posla, što ne značni da je tu kraj. Svi radnici su još uvek na terenu, ističe Jelena Trifunović.

Ona dodaje da nije zadovoljna radom firme ”TrAce” koja održava magistralni put prvog B i regionalnu put drugog A reda, odnosno putni pravci Periš-Gojmanovac.

Kako bi naš JKSP ”Svrljig” mogao da dođe do zavejanih sela, poteban je prohodan regionalni put. Pa ovom prilikom apelujem na nekadašnji PZP, odnosno ”TrAce”, koji je zadužen za održavanje ovog putnog pravca da bolje reaguje, poručila je Trifunovićeva.

Igor Davidović kaže da su službe na terenu, ali da velike probleme stvara košava koja pravi nanose kod Plužine, prevoja Vetrila, Kopajkošare, Varoši, Drajinca, Prekonoge i Ribara.

Pročitajte i

Havarija na vodovodnoj mreži

Zbog havarije na uličnom vodu u ulici Svetozara Markovića, ulica Hadžićeva sa svim pripadajućim ulicama od Doma zdravlja do Kameleon neće imati vodu od 10

Ponovo sneg, foto: Svrljiške novine

Trenutno u Svrljigu pada sneg

Trenutno u Svrljigu pada sneg i hladnije je u odnosu na prethodne noći.  Kako meteorolozi najavljuju sneg će padati do jutra. Lepše vreme očekuje nas

JKSP: Voda je za piće

U toku jučerašnjeg dana došlo je do zamućenja vode u vodovodu gradskog naselja usled naglog otapanja snega i podizanja sterilnog mulja u cevima. Kako nam

1 Komentar

  • Pohvale za predsednicu opstine za blagovremenu reakciju u novo nastalim uslovima, ne moze ona da spreci sneg da pada.Takodje i za direktora jksp za licno i profesionalno angazovanje kako bi posledice snega bile ublazene.Pravi ljudi na pravom mestu.Svaka cast

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *