Search
Close this search box.
POHVALE I KRITIKE
Broj pregleda

Predsednica opštine o stanju na putevima

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović održali su danas zajedničku konferenciju za novinare na temu ”Stanje na putevima”.

Koferencija za novinare

Trifunovićeva je istakla da lokalne puteve i puteve kroz sela održava Javno komunalno stambeno preduzeće ”Svrljig” koje je spremno dočekalo prvi nalet snega.

Oni su spremno dočekali sneg, odradili su prvi deo posla, što ne značni da je tu kraj. Svi radnici su još uvek na terenu, ističe Jelena Trifunović.

Ona dodaje da nije zadovoljna radom firme ”TrAce” koja održava magistralni put prvog B i regionalnu put drugog A reda, odnosno putni pravci Periš-Gojmanovac.

Kako bi naš JKSP ”Svrljig” mogao da dođe do zavejanih sela, poteban je prohodan regionalni put. Pa ovom prilikom apelujem na nekadašnji PZP, odnosno ”TrAce”, koji je zadužen za održavanje ovog putnog pravca da bolje reaguje, poručila je Trifunovićeva.

Igor Davidović kaže da su službe na terenu, ali da velike probleme stvara košava koja pravi nanose kod Plužine, prevoja Vetrila, Kopajkošare, Varoši, Drajinca, Prekonoge i Ribara.

Jedan komentar

  1. Pohvale za predsednicu opstine za blagovremenu reakciju u novo nastalim uslovima, ne moze ona da spreci sneg da pada.Takodje i za direktora jksp za licno i profesionalno angazovanje kako bi posledice snega bile ublazene.Pravi ljudi na pravom mestu.Svaka cast

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano