POLITIKA
Broj pregleda

Tribina OO SNP Svrljig

U utorak, 29. decembra, sa početkom u 17 časova u prostorijama OO SNP u Svrljigu održana je svečana tribina na kojoj su predstavljeni glavni socijalni, ekonomski i politički ciljevi Srpske narodne partije i na kojoj su govorili predsednik OO SNP Jovica Filipović i Dragi Vidojević potpresednik SNP-a – predsednik Kluba penzionera Srbije i predsednik Resornog odbora za socijalna pitanja SNP.

Tribina OO SNP Svrljig
Tribina OO SNP Svrljig

Glavna tema razgovora bilo je na koji način poboljšati privrednu situaciju u našoj zemlji, posebno u Svrljigu i kako zaustaviti ubrzani odlazak mladih, a pri tom se oslanjajući na tradicionalno dobre odnose sa Ruskom Federacijom.

Tribini su prisustvovali članovi i simpatizeri SNP , predstavnik Srpske Pravoslavne Crkve i tom prilikom su osveštane prostorije stranke kao i predsednici OO ostalih opozicionih stranaka i partija. Nakon završene tribine u prostorijama partije priređen je i prigodan koktel za sve goste.

Stranka

Ovom prilikom bih u ime celog OO SNP u Svrljigu hteo da se zahvalim svim gostima na izdvojenom vremenu i ukazanom poverenju i ujedno poželim svim našim sugrađanima srećnu Novu godinu i predstojeće Božićne praznike u nadi i uverenju da će godina pred nama doneti napredak i boljitak svima nama i celokupnom našem narodu – rekao je Jovica Filipović, predsednik OO SNP u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Htedoh da preletim kod vas ali ne mogu da pronađem ove vaše osveštane prostorije !?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *