Search
Close this search box.
POLITIKA
Broj pregleda

Tribina OO SNP Svrljig

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 29. decembra, sa početkom u 17 časova u prostorijama OO SNP u Svrljigu održana je svečana tribina na kojoj su predstavljeni glavni socijalni, ekonomski i politički ciljevi Srpske narodne partije i na kojoj su govorili predsednik OO SNP Jovica Filipović i Dragi Vidojević potpresednik SNP-a – predsednik Kluba penzionera Srbije i predsednik Resornog odbora za socijalna pitanja SNP.

Tribina OO SNP Svrljig
Tribina OO SNP Svrljig

Glavna tema razgovora bilo je na koji način poboljšati privrednu situaciju u našoj zemlji, posebno u Svrljigu i kako zaustaviti ubrzani odlazak mladih, a pri tom se oslanjajući na tradicionalno dobre odnose sa Ruskom Federacijom.

Tribini su prisustvovali članovi i simpatizeri SNP , predstavnik Srpske Pravoslavne Crkve i tom prilikom su osveštane prostorije stranke kao i predsednici OO ostalih opozicionih stranaka i partija. Nakon završene tribine u prostorijama partije priređen je i prigodan koktel za sve goste.

Stranka

Ovom prilikom bih u ime celog OO SNP u Svrljigu hteo da se zahvalim svim gostima na izdvojenom vremenu i ukazanom poverenju i ujedno poželim svim našim sugrađanima srećnu Novu godinu i predstojeće Božićne praznike u nadi i uverenju da će godina pred nama doneti napredak i boljitak svima nama i celokupnom našem narodu – rekao je Jovica Filipović, predsednik OO SNP u Svrljigu.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano