UMETNOST
Broj pregleda

Kako jedan svrljiški umetnik vidi narodnog poslanika Miliju Miletića

Pogledajte kako Vladimir Cvetković, umetnik iz Svrljiga, vidi narodnog poslanika i predsednika Ujedinjene seljačke stranke Miliju Miletića.

Miletić odeven u narodnoj nošnji daje izjavu za domaće i strane medije.

Pogledajte i dajte vašu ocenu: MileticPodsećamo, da je Milija Miletić postao poznat široj javnosti kada je stupio na funkciju narodnog poslanika, ali i posle prisustvovanju sednici Narodne Skupštine Republike Srbije u narodnoj nošnji, što je lično pohvalio i premijer Aleksandar Vučić.

Inače, slika je prodata na aukcijskoj prodaji ”Božićnog festivala”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Dobar podgusnjak ima poslanik.Bas mu je srazmerna glava prema telu

  • Gledam delo g-dina Vladimira Cvetkovića, umetnika iz Svrljiga, pa mi sinu ideja da se od ovog Božićnog festivala pokrene inicijativa da se tokom sledećih festivala krejem godine organizuju izložbe karikatura od opštinskih čelnika, preko narodnog poslanika do najviših predstavnika vlasti u Republici Srbiji, kroz koje bi autori izneli njihovo vidjenje imena i dela tih ličnosti tokom protekle godine. Ukoliko bi ovakav vid manifestacije kao što je Božićni festival obogatili takvom izložbom najvećih domaćih i inostranih karikaturista, Svrljig bi postao mesto gde bi se rado dolazilo kao što se ide u Jagodinu da se vidi muzej voštanih figura i Zoo-vrt. Predlažem da se najbolje tri karikature nagrade od pokrovitelja ove manifestacije, tj. od opštine Svrljig, ali da se pozovu i privrednici koji bi svojim donacijama osnažili spektar nagrada za tri najbolja rada. Živeo Svrljig kroz svoju mladost!!!.

    • Zašto da slavimo političare?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *