OPŠTINA SVRLJIG

Potpisani ugovori sa studentima završnih godina

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović prisustvovala je današnjem potpisivanju ugovora sa stipendistima završnih godina postdiplomskih studija.

Stipendisti

Opština od januara 2016. godine sumom od 7.000 dinara stipendiraće 31. studenta. Svi studenti su na završnim godinama studija i imaju prosek ocena veći od sedmice.

Studenti

Predsednica opštine ističe da je zadovoljna brojem studenata koji se iz godine u godinu povećava, te dodaje da je opština Svrljig opredelila određena sredstva za nastavak usavršavanja kroz stručnu praksu.

Nakon potpisivanja ugovora, predsednica opštine Svrljig čestitajući nastupajuće praznike podelila je svakom studentu opštinski kalendar za 2016. godinu.

Pročitajte i

SVRLJIG DOBIJA PRVI FAKULTET

U školskoj 2018/19. godini Univerzitet za poslovne studije iz Niša otvara odeljenje u Svrljigu. Univerzitet za poslovne studije (UPS) je akreditovana visokoškolska ustanova čije su

Uručene stipendije svrljiškim studentima

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas je uručio stipendije studentima završnih godina studija koji žive u Svrljigu.  Danas je u sali Skupštine opštine Svrljig

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *