DEDA MRAZE, DEDA MRAZE..
Broj pregleda
[post-views]

Pokloni za više od 400 učenika OŠ ”Dobrila Stambolić”

Tradicionalni novogodišnji karavan opštinskog Deda Mraza danas je obradovao više od 400 učenika osnovne škole ”Dobrila Stambolić” koji pohađaju nastavu u seoskim školama, a potom i u matičnoj školi u Svrljigu.

OS Dobrila - Nisevac
Učenici u selu Niševac

Uz Deda mraza i njegove pomoćnike, u grupi posetilaca bila je i predsednica opštine Jelena Trifunović.

Pokloncici
Selo Drajinac
Deda mraz obradovao i odeljenja u kojima su i dva učenika
Deda mraz obradovao i manja odeljenja 

Predsednica opštine iskoristila je priliku i sa svrljiškim najmlađim žiteljima razgovarala o predstojećim praznicima, ali i o školskim aktivnostima.

U prepodnevnim časovima paketiće smo podelili učenicima osnovne škole koji pohađaju nastavu na seoskom području, dok smo tačno u podne obišli učenike do četvrtog razreda u matičnoj školi u Svrljigu, kaže Trifunovićeva.

Jelena Trifunović ističe da su paketići obezbeđeni i za polaznike u Predškolskoj ustanovi ”Poletarac” i da će u toku sutrašnjeg dana biti podeljeni.

Predsednica opstine Svrljig
Poklon od svrljiške dece

Jako mi je drago što se naši mališani raduju dolasku Deda mraza. Pevali su nam pesmice, razgovarali sa nama o njihovim potrebama i očekivanjima u narednoj godini. Drago mi je što sam čula i neke primedbe, ono što bi deca želela da vide još u svojim školskim dvorištima, kaže Jelena Trifunović.

Predsednica opštine iskoristila je priliku i svoj svrljiškoj deci poželela mnogo zdravlja, uspeha, sreće i ljubavi.

Inače, učenici skoro svih odeljenja, kako na seoskom, tako i na gradskom području, posvetili su po jednu novogodišnju čestitku namenjenu predsednici opštine Svrljig.

POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *