PRIVREDA
Broj pregleda

Miletić: ”Herbogal i Sien su firme koje treba da rade!”

Narodni poslanik Milija Miletić i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, početkom ove nedelje obišli su pogone nekadašnje firme Herbogal i Sien.

Herbogal

Povod za posetu ovih nekadašnjih privrednih giganata je razgovor na temu ponovnog pokretanja ovih pogona, rešavanje aktuelnih problema i upošljavanje ljudi.

Oni su najpre obišli ”Sien”, pogon drvno-prerađivačke industrije i motel na ulazu u Svrljigu.

Herbogal 3

Državni sekretar Stevanović kaže da je ovo, pored turizma, veliki potencijal svrljiške opštine koji je potrebno ponovo aktivirati i uposliti što veći broj ljudi u privatnom sektoru.

On ističe da će Ministarstvo privrede Republike Srbije uložiti dodatne napore da opštini Svrljig pomogne i da će se on kao državni sekretar u tom Ministarstvu založiti da se to pitanje što pre reši.

Herbogal 4

Opština Svrljig može da očekuje podršku i logističku pomoć oko rešavanja problema ovih firmi. Milija je čovek koji brine o svojim sugrađanima i pokušava da smanji stopu nezaposlenosti, pa se iskreno nadam da će uspeti u tome, kaže Stevanović

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da Svrljig ide u pravom smeru, ka boljem ekonomskom napredku i boljoj budućnosti, ali da je za taj uspeh potrebna i pomoć države.

Herbogal 2

Cilj je da uposlimo naše građane i u svakom pogledu ekonomski napredujemo. Svrljigu treba malo da građani bolje žive, a nadam se da ćemo istrajati u svim započetim poslovima, kaže Miletić.

Poseti pogonu u ”Herbogalu”, odnosno ”Krki”, prisustvovao je i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Marko Mladenović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA