FOTO INFO

Kako da sa detetom prošetam trotoarom?

Ukupan broj pregleda:

Pitanje koje postavljaju mnogi Svrljižani od kako su uređeni trotari i asfaltirane ulice “Kako da sa detetom prošetam tortoarom?“.

trotari svrljig

Ove godine završena je rekonstrukcija trotara i ulice u Vasilija Anđelkovića Albanca, završeni su radovi na uređenju trotoara u Hadžićevoj ulici, od Doma zdravlja do objekta Crvenog krsta.

IMG_20150909_135234

Ali, u većini slučajeva, ti trotari ne služe svrsi, već se na njima parkiraju traktori, automobili, prikolice i ostale priključne mašine.

IMG_20150909_135259

Uglavnom, na svim mestima gde je uređen trotoar – predviđen za pešake, parkiraju se automobili.

Da li će nadležni krenuti sa rešavanjem ovog problema ili će Svrljižani i dalje pešačiti ulicama, ostaje nam da vidimo.

Inače, sve fotografije napravljene su ispred Doma zdravlja gde je zaista uvek velika gužva.

3 Komentar

  • Upućujem ovim online novinama čestitanja za pokrenuti ciklus napisa, ilustrovanih dobrim fotografijama, o velikim komunalnim problemima u Svrljigu. Pošto se lepo vidi ko i kakvo ponašanje ima na trotoarima, sledeći potez ovih online novina je upit ka nadležnim službama u lokalnoj samoupravi ili na višim nivoima da li će preduzeti korake koji su u njihovoj nadležnosti. Lepo se vidi traktor, a on ima svoga vlasnika pa se o prekršaju izvesti nadležna institucija i tako dalje, a ima se i broj registracije parkiranog automobila i sl. Sistem saobraćaja mora se urediti u Svrljigu i na čitavoj teritoriji ove opštine ukoliko se želi dobiti dobar utisak gosta koji dolazi ovde da uživa i vidi sve lepote. Nadležnima treba ovakve napise proslediti kako bi se znalo da su obavešteni, pa ako ne urade svoj deo posla, neka znaju da idu lokalni izbori i postaviće se pitanje njihove političke budućnosti. Živeo Svrljig!!!!.

    • Nazalost oni koji su nadlezni prvi krse zakon, a zanima me kako misle da ga sprovedu nad drugima, Svrljig je mali, sve bi se moglo dokumentovati fotografijama…bilo bi to zanimljivo za pogledati….neka se svako preispita koliko je ispravan. Srdacan pozdrav….

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *