MUP

Miletić: Spremno dočekati zimu i moguće vanredne situacije

Broj pregleda

Narodni poslanik Milija Miletić početkom ove nedelje sastao se sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Milisavom Milićkovićem.

SASTANAK U MINISTARSTVU UP

Obizirom da polako počinje zimska sezona, ovoga puta na vreme razmišljamo o problemima koji nas mogu zadesiti u vanrednim situacijama u našoj opštini, ali i u opštinama u okruženju. Cilj sastanka sa državnim sekretarom Milićkovićem je da se uspostavi još bolja komunikacija među lokalnim samoupravama i lokalnim policijskim stanicama na jugoistoku zemlje sa MUP-om, pogotovu kada se radi o opštinama i gradovima koji se nalaze u neposrednoj blizini opštine Svrljig, a sve u cilju zaštite i bezbednosti građana u zimskim uslovima, kaže Miletić.

Takođe, razgovarano je i o svim aktuelnim problemima u opštini Svrljig, koji se mogu prevazići u logističku i stručnu podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Cilj je da građani veruju Jedinici lokalne samouprave, Policijskoj stanici i Ministarstvu unutrašnjih poslova. Vredno je istaći da ove ustanove rade isključivo u korist svih građana i očuvanju bezbednosti, ističe Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić pozvao je državnog sekretara da poseti Svrljig kako bi na licu mesta obišli teren i nastavili započete razgovore.

Pročitajte i

Foto: M.M.

Udario biciklistu pa pobegao sa lica mesta?

Pre nekoliko minuta desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako nezvanično saznajemo, povređen biciklista.  Saobraćajna nezgoda dogodila se preko puta JKSP ,,Svrljig”, u Ulici

Policija, hronika

Moguće uvođenje policijskog časa?

Dr Predrag Kon gostujući na TV ,,Prva” istakao je da je jedna od mera o kojima se razmišlja i zabrana kretanja.  Objavljuju se i pozivaju

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *