MUP
Broj pregleda
[post-views]

Miletić: Spremno dočekati zimu i moguće vanredne situacije

Narodni poslanik Milija Miletić početkom ove nedelje sastao se sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Milisavom Milićkovićem.

SASTANAK U MINISTARSTVU UP

Obizirom da polako počinje zimska sezona, ovoga puta na vreme razmišljamo o problemima koji nas mogu zadesiti u vanrednim situacijama u našoj opštini, ali i u opštinama u okruženju. Cilj sastanka sa državnim sekretarom Milićkovićem je da se uspostavi još bolja komunikacija među lokalnim samoupravama i lokalnim policijskim stanicama na jugoistoku zemlje sa MUP-om, pogotovu kada se radi o opštinama i gradovima koji se nalaze u neposrednoj blizini opštine Svrljig, a sve u cilju zaštite i bezbednosti građana u zimskim uslovima, kaže Miletić.

Takođe, razgovarano je i o svim aktuelnim problemima u opštini Svrljig, koji se mogu prevazići u logističku i stručnu podršku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Cilj je da građani veruju Jedinici lokalne samouprave, Policijskoj stanici i Ministarstvu unutrašnjih poslova. Vredno je istaći da ove ustanove rade isključivo u korist svih građana i očuvanju bezbednosti, ističe Miletić.

Narodni poslanik Milija Miletić pozvao je državnog sekretara da poseti Svrljig kako bi na licu mesta obišli teren i nastavili započete razgovore.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *