Search
Close this search box.
SRBIJU U SIGURNE RUKE
Broj pregleda

Radikali promovišu nove spotove

Podeli sa prijateljima:

Pogledajte najnovije TV spotove Srpske radikalne stranke.

12278645_968245746576094_8847926010936797503_n

Video:

5 Komentara

  1. Mogu radikali da se bude, da rade promitivni materijal nov, ali sve to ne može da nas ubedi, kako pored dr.Vojislava Šešelja postoji ozbiljna grupa stručnjaka koja ga prati kao Vlada u senci SRS. Ne prepoznaje se ni jedna ličnost u neposrednom okruženju dr. Šešelja koja je pokazala reapektabilno znanje i umenje upravljanja u odredjenoj oblasti tako da bi njoj bilo povereno da rukovodi nadležnim ministarstvom, ukoliko bi se desilo da SRS osvoji toliko glasova na parlamentarnim izborima, kad god oni bili. Jednostavno rečeno, nema potrebnih kadrova za rukovodeća mesta u državnim institucijama, od presudnog značaja za ostvarivanje posavljenih ciljeva od dr.Šešelja. On, predsednik SRS ne može se toliko razvući da bude nadležan za sve oblasti života, a sa druge strane niko se ne izdvaja kao dovoljno stručan. Predstoje lokalni i pokrajnski izbori u Srbiji, pa ćemo posle njih videti kakve će rezultate ostvariti SRS i hoće li uspeti da preuzme vlast u nekoj od lokalnih samouprava u R. Srbiji. Tada će se i videti koliko u SRS raspolažu sa respektabilnim kadrovima na lokalnom nivou organizovanja, a što je po dolasku iz Haga, predsednik SRS pokušao da prevazidje. Živela Srbija!!!

    1. gos.Jovicu vi izgleda da ste zaprska na svim vestima ili ste neki ozbiljan kriticar,sta ste vi ucinili za ovaj grad i ovu drzavu da mozete da dozvolite sebi da kritikujete bas svaku vest,sto pozitivno sto negativno.Meni izgleda da ste vi neki bot sns-a ili uss.ZIVEO SVRLJIG I ZIVELA SRBIJA MOGU DA UZVIKUJU HEROJI a ne botovi za tastaturama.Pozdrav

      1. Postovani g-dine Dejo, kada budete toliko hrabri da se potpišete svojim punim imenom i prezimenom, kao što to ja činim ispod svakog svog napisanog reda, od kada sam naučio slova, a tek kada budete došli do nivoa saznanja šta je to analitički sud o nekom političkom procesu ili ličnosti na javnoj sceni u ovom gradu i ovoj državi, onda ćemo tek početi da komuniciramo na istoj osnovi. Što se tiče herojstva, počev od ovog potpisivanja punim imenom i prezimenom, a da ne kažem i iskazivanjem stava i predloga za boljim životom, dovoljno sam pokazao na ovim online stranicama u poslednjih godinu i po dana, da mogu mirno i sada napisati (za razliku od Vas poštovani g-dine Dejo) Živeo Svrljig – pošto i jesam dao svoj doprinos održanju javne manifestacije slobode izražavanja, kao ustavom zagarantovanog prava svih gradjana ove zemlje. Živela Srbija, živeo Svrljig i živeo g-din Dejo!!!!!

  2. BRAVO,STO SE VI GOS.JOVICU NE PRIJAVITE U APOTEKU LEPO PA OVAJ NAS NAROD KAD ODE DA UZME NESTO ZA PROBAVU ONI MU KAZU MIROSLAV JOVIC I ONDA SVI DA SE DERU ZIVEO JOVIC,ZIVEO SVRLJIG.STA SVRLJIG IMA OD VASIH KOMENTARA I KUCKANJA A IMA VAS SVUDA NA SVAKIM VESTIMA JA SE PLASIM DA NE IZADJETE I IZ FRIZIDERA.ZIVEO GOSP. JOVIC HEROJ I PRVI COVEK KOJI JE U SVRLJIGU DAO DOPRINOS SLOBODI IZRAZAVANJA.PS.STO NE ODES U OPSTINU PA DA SE KANDIDUJES ZA MILIJINOG SAVETNIKA

    1. Poštovani g’dine Dejo, ako nisam ni po čemu drugom bio vredan za Svrljig, postao sam evo ovoliko koliko ste do sada napisali komentara u ovim online novinama,a što je materijalni dokaz jačanju slobode izražavanja. Što se tiče odlaska u opštinu, to mogu Vama g’dine Dejo da preporučim, jer vidi se iz priloženog da ste rečit i pismen čovek, tako da ćete svojim savetima doprineti još boljem i kvalitetnijem radu narodnog poslanika Milije Miletića. Jesam analitičar političkih procesa, ali nisam član ni jedne političke partije/stranke, tako da nisam podložan uticaju bilo koje političke opcije na vlasti ili u opoziciji. U svakom slučaju ću poslušati Vaš savet i upakovati se po apotekarskim merama u male doze, pa da mogu efikasno da delujem na probavu poštovanih čitalaca online novina kao što ste Vi g’dine Dejo. Živeo Svrljig!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano