Search
Close this search box.
PRIJEM KOD PREDSEDNICE
Broj pregleda

Svrljiški učenici blistali na takmičenju „Poslovni izazov”

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović priredila je svečani prijem za učenike srednje stručne škole “Dušan Trivunac Dragoš“ koji su na regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama „Poslovni izazov” koje je održano 4. novembra 2015. godine u Leskovcu, osvojili prvo i drugo mesto.

prijem kod JT predsednice opštine

U pobedničkom timu našao se Petar Marinković iz Svrljiga, a u timu koji je osvojio drugo mesto bila je Svrljižanka Emilija Miletić.

Na takmičenju su učestvovali i Strahinja Aleksić i Emilija Stanojević, takođe učenici iz Svrljiga, koji su ostvarili zapažene rezultate.

Predsednica opštine Jelena Trifunović upriličila je prijem podelom prigodnih poklona učenicima.

2 Komentara

  1. Evo potvrde mojih čestih napisa da ima mladih svrljižana koji mogu da doprinesu razvoju ove opštine. Potrebno je već sada te učenike srednje škole angažovati na izradi projekata kojima će se konkurisati kod domaćih i inostranih fondova. Imaju oni već praksu koju je stvrorio svaki ostvareni projekat na teritoriji opštine Svrljig, kako bi mogli da uče i spremaju se da sutra preuzmu izradu projekata. To je jedan od poslova budućnosti i zato treba ovu omladinu odmah anažovati. Naravno, ima mnogo dobrih dečaka i devojčica u osnovnoj i srednjoj školi, koji su kreativni pa je do čelnika opštine, a pre svega predsednice Jelene da ih okupi u timove pri Kancelariji za mlade. Treba im dati potporu, smisao da se može ostati u Svrljigu i živeti dobro.I ova nova manifestacija “Svrljig u Beogradu” treba dosta mladih volontera, kako bi se što više mladih Beogradjana privuklo u Svrljig na Belmužijadu, Vidovdanski fudbalski turnir i sl. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Amin

15. MAJA SEOSKA SLAVA U ŠLJIVOVIKU

Slava

Danas je Markovdan

Slavski dan

Drugi dan Uskrsa obeležen litijom i Svetom liturgijom u Lalincu

Sport

Fudbalski klub Svrljig obeležio Đurđevdan (FOTO+VIDEO)

Litija

Đurđevdan – seoska slava Okruglice

Svrljig

Klub navijača Crvene zvezde obeležio slavu Đurđevdan

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano