Search
Close this search box.
SRBIN
Broj pregleda

Miletić se u narodnoj nošnji pojavio u Skupštini Srbije

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić danas se u Skupštini Srbije pojavio u narodnoj nošnji, a lično ga je pohvalio i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

MILETIC

Miletić je danas za skupštinskom govornicom branio Vladim predlog dopuna zakona o budžetu za 2015. godinu, kojima se predviđa jednokratna pomoć za prosvetare od 7.000 dinara.

Poslanik Miletić je ponovo, kao i svakog puta kada se javi za reč, rekao da dolazi iz najlepše opštine u Srbiji, opštine Svrljig, koja se nalazi blizu najlepšeg grada, grada Niša.

Miletić je naglasio da se budžet Republike Srbije polako stabilizuje i kreće jednim laganim i pravim tokom koji vodi u neko bolje sutra.

7 Komentara

  1. Ovo je odličan marketinški potez poslanika Milije Miletića. To je sve u sledu onoga što od stavova zastupa pa tako i neka nastavi, dobro promoviše sredinu iz koje dolazi. Odlično je to što radi i sa fundiranjem dana kada će se Svrljig prezentovati u Beogradu. Na tome treba dobro raditi ali i posle toga treba biti propravan da se novi gosti prime u Svrljig, smeste i onda organizovano obidju sve lepote ove opštine. Ovom prilikom treba pokrenuti i pitanje smeštaja tih gostiju iz Beograda i drugih mesta iz Srbije i inostranstva, pa pozivam Centar za turizam, kulturu i sport da otvori kampanju osposobljavanja kapaciteta u privatnom vlastištvu, posebno tamo gde su sada uredjene saobraćajnice u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!.

  2. DAL JE ISTINA DA JE TETKA DRAGICA RISTIC POTPISALA POSLOVNI UGOVOR SA NEMACKOM TV MREZOM ‘ZDF’ O SNIMANJU FILMA ‘SVRLJISKA OVCA TANJA V’….

    1. NA ZALOST NEMA POTPISA ,ODUSTALI SU OD PRICE O SVRLJIŠKOJ OVCI UZ OBJAŠNJENJE DA JE ZA NJIH DALEKO ZANIMLJIVIJA TEMA “ŠVAJCARSKI PACOV U POTRAZI ZA IDENTITETOM”.U MODI SU RIJALITIJI PA…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano