Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

FK Svrljig remizirao u Aleksincu

Podeli sa prijateljima:

Utakmica 13. kola “Zone Istok“ po svemu sudeći nije bila baksuzna po domaćina jer je danas remizirao na svom terenu 1:1 u meču protiv bivšeg srpskoligaša “Svrljiga“.

image-f8701a70e80d5c5e9362b1dccd3387799f766b59e3f7baf49b11a5c03b9673d2-VPosle ovog remija FK ”Svrljig” nalazi se na šestom mestu na tabeli fudbalske ”Zone Istok”.

U narednom kolu ”Svrljig” putuje u Šarbanovac gde će snage odmeriti sa istoimenom ekipom.

5 Komentara

  1. Ovo je dobra priča za svrljižane, jer se do polusezonske pauze treba održati pobeda ili bod u gostima, a obavezno pobeda kod kuće u Svrljigu. Nadam se da su u timu i uprevi svesni da se u dalje takmičenje, viši rang, ne prelazi na lepe oči pa zato i kažem da se treba držati onog tempa kad gostuješ i kada si domaćin. Čestitam na bodu, a ako je moglo i bolje toga treba da su svesni igrači i uprava, pa da se spreme za sledće kolo kako dolikuje. Živeo Svrljig!!!.

  2. Zasto se kombijem dovoze igraci sa strane. Zar u Svrljigu ne moze da se sakupi jedanaestoro dece koja bi mogla da igraju protiv tog Sarbanovca?

    1. SVRLJIŽANI ZA TVOJU IFORMACIJU U PRIPREMNOM PERIODU IH JE BILO OSMORICA A DO KRAJA POLUSEZONE JE OSTAO SAMO JEDAN JER SE DVOJICA ZALJUBILA I DEVOJKE IM NE DAJU DA IGRAJU FUDBAL JEDAN JE KONSTANTNO BOLESTAN A OSTALI IMAJU SVOJE OBAVEZE PO KAFIĆIMA DO KASNO U NOĆ PA IH ONDA TRENER MRZI ČISTO DA ZNAŠ

  3. Bolje bi igrali od ovih iz Nisa,najgora polu sezona u poslednjih nekoliko godina,umesto da se bore za ulazak u “Srpsku ligu”oni ce jos malo ako ovako nastave da se bore za opstanak u “Zonu”!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano