SREĆNA SLAVA

USS: Slavska čestitka

Broj pregleda

Ujedinjena seljačka stranka opštinski odbor Svrljig čestita svim sugrađanima današnju slavu Mitrovdan, u nadi da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako u kući tako i na njivi.

srecna slava

Čestitam Vam današnju slavu Mitrovdan i želim puno zdravlja, sreće i uspeha, da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako u kući tako i na njivi, rekao je predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić.

Miletić je dodao da će Ujedinjena seljačka stranka nastaviti da se zalaže za prava seljaka i razvoj sela i poljoprivrede, i za razvoj samog gradskog naselja.

Pročitajte i

Badnje jutro, foto: M.M.

USS: Srećan vam Badnji dan

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić čestitao je Badnje jutro i Badnji dan svim svojim sugrađanima. On je rano jutros doneo badnjak ispred prostorija USS

Sveti Nikola, foto: Svrljiške novine

Srećna slava Sveti Nikola

Danas je Sveti Nikola, jedna od najvećih slava u Srbiji. Za današnju slavu kažu da pola Srbije slavi, a pola odlazi u goste. Svima koji

2 Komentar

  • Sretna slava!!!!. Lepo naš narod kaže da se hajduci rastaju za Mitrovdan, pa se zimuje do Durdevdana. Upravo u tom periodu nema odmora za USS jer se spremaju lokalni izbori, a može biti i neki drugi – vanredni- pa neće se mirovati već glancati i sredjivati život u svrljiškoj opštini. Polalko ali sigurno dobiće se još političkog delovanja na teritoriji ove opštine, ali ipak se nadam da će Forum mladih USS iskoristiti ove lepe jesenje dane da pomogne pripremu starog i onemoćalog stanovništva za život kada padne sneg i zaledi minus. Ima mnogo posla u sredjivanju opštinskog atara, pa treba pomoći predsednici Jeleni oko izrade termin plana za aktivnosti u sledećoj godini, da ne kažem da se već sada ide na odredjivanje konkretnih aktivnosti i njihovog terminiranja,u realizaciji programskog budžetiranja. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *