Search
Close this search box.
SREĆNA SLAVA
Broj pregleda

USS: Slavska čestitka

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka opštinski odbor Svrljig čestita svim sugrađanima današnju slavu Mitrovdan, u nadi da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako u kući tako i na njivi.

srecna slava

Čestitam Vam današnju slavu Mitrovdan i želim puno zdravlja, sreće i uspeha, da ova i naredne godine budu rodne i blagorodne, kako u kući tako i na njivi, rekao je predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić.

Miletić je dodao da će Ujedinjena seljačka stranka nastaviti da se zalaže za prava seljaka i razvoj sela i poljoprivrede, i za razvoj samog gradskog naselja.

2 Responses

  1. Sretna slava!!!!. Lepo naš narod kaže da se hajduci rastaju za Mitrovdan, pa se zimuje do Durdevdana. Upravo u tom periodu nema odmora za USS jer se spremaju lokalni izbori, a može biti i neki drugi – vanredni- pa neće se mirovati već glancati i sredjivati život u svrljiškoj opštini. Polalko ali sigurno dobiće se još političkog delovanja na teritoriji ove opštine, ali ipak se nadam da će Forum mladih USS iskoristiti ove lepe jesenje dane da pomogne pripremu starog i onemoćalog stanovništva za život kada padne sneg i zaledi minus. Ima mnogo posla u sredjivanju opštinskog atara, pa treba pomoći predsednici Jeleni oko izrade termin plana za aktivnosti u sledećoj godini, da ne kažem da se već sada ide na odredjivanje konkretnih aktivnosti i njihovog terminiranja,u realizaciji programskog budžetiranja. Živeo Svrljig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Aleksandar Mentović ostaje na čelu FK Svrljig

Dobra vest

Roditeljima za prvo dete 500.000, za drugo 600.000 dinara!

Radni pondeljeka

Krenulo obeležavanje saobraćajnica

Sećanja

Obeležen 7. jul – Dan ustanka protiv nacističke Nemačke

Sećanje

Obeležena godišnjica smrti prof. dr Sretena Petrovića

Radno

Uređenje zelene površine pored puta ka Staroj planini

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano