ASFALTIRANJE
Broj pregleda

Popšica dobila novi put

Meštani mahale Baira u Popšici dobili su asflatirani prilazni put u dužini 350 metara.

popsica milija

Tim povodom završne radove obišli su i sa meštanima Popšice razgovarali predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Do same mahale put nije u najboljem stanju. Naredne godine nas očekuje uređenje i tog prilaznog puta, kao i uređenje ostalih zaseoka u Popšici, kaže Jelena Trifunović.

Ona ističe da je Popšica veoma bitno selo na geografskoj mapi opštine Svrljig, pre svega zbog prirodnih lepota, bazena sa termalnom vodom i dobrim i gostoprimljivim ljudima koji tu žive.

Bez obzira na to što je Svrljig dobio novoizgrađeni kupališni kompleks, mi nećemo zaboraviti da Popšica ima prirodni bazen sa lekovitom vodom, to je samo jedan veliki plus i svetla tačka na turističkoj mapi Svrljiga, kaže Trifunovićeva.

put u selu popsica

Meštani ovog naselja ističu da su zadovoljni saradnjom sela i opštine i najavljuju da će i dalje podržavati akcije koje sprovodi opština Svrljig, a koje se tiču saradnje na izgradnji sela.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će opština Svrljig raditi na promovisanju svojih sela, zdrave okoline, hrane i prirodnih lepota.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Desilo se nešto jako dobro čemu se niko iz Popšice više nije nadao. Svaka čast Miliji, Jeleni i njihovim saradnicima.

  • Put je dobarkroz popsicu a do, popsice od kravlja?niski zet.

  • Nesto lepo da se cuje ‘posle mracnih Dana Covid 19 hvala ‘hvala svima n’a zalaganju ovome ‘jer put je najbitniji da ljudi funcionisu i ostanu n’a selu”’

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *