Search
Close this search box.
ASFALTIRANJE
Broj pregleda

Popšica dobila novi put

Podeli sa prijateljima:

Meštani mahale Baira u Popšici dobili su asflatirani prilazni put u dužini 350 metara.

popsica milija

Tim povodom završne radove obišli su i sa meštanima Popšice razgovarali predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Do same mahale put nije u najboljem stanju. Naredne godine nas očekuje uređenje i tog prilaznog puta, kao i uređenje ostalih zaseoka u Popšici, kaže Jelena Trifunović.

Ona ističe da je Popšica veoma bitno selo na geografskoj mapi opštine Svrljig, pre svega zbog prirodnih lepota, bazena sa termalnom vodom i dobrim i gostoprimljivim ljudima koji tu žive.

Bez obzira na to što je Svrljig dobio novoizgrađeni kupališni kompleks, mi nećemo zaboraviti da Popšica ima prirodni bazen sa lekovitom vodom, to je samo jedan veliki plus i svetla tačka na turističkoj mapi Svrljiga, kaže Trifunovićeva.

put u selu popsica

Meštani ovog naselja ističu da su zadovoljni saradnjom sela i opštine i najavljuju da će i dalje podržavati akcije koje sprovodi opština Svrljig, a koje se tiču saradnje na izgradnji sela.

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da će opština Svrljig raditi na promovisanju svojih sela, zdrave okoline, hrane i prirodnih lepota.

3 Komentara

  1. Nesto lepo da se cuje ‘posle mracnih Dana Covid 19 hvala ‘hvala svima n’a zalaganju ovome ‘jer put je najbitniji da ljudi funcionisu i ostanu n’a selu”’

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano