EKONOMIJA
Broj pregleda
[post-views]

Posao dobija više od 200 građana Svrljiga

Program Javni radovi od sledećeg ponedeljka krenuće sa realizacijom pa će tim povodom u opštini Svrljig biti radno angažovano, odnosno upošljeno više od 200 lica.

Radna mesta

Tim povodom Svrljižani su danas u velikoj sali Centra za turizam, kulturu i sport, u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, potpisali ugovor o zasnivanju radnog odnosa na određeno vreme u pojedinim lokalnim preduzećima i javnim ustanovama.

Milija Miletic Svrjig

Narodni poslanik Milija Miletić – čovek koji se izborio da Svrljig dobije znatno više radnih mesta za upošljenje nego ranije, pre svega mladih ljudi, obraćajući se danas istakao je da je ovo početak ekonomskog napretka, da Svrljig očekuju bolji dani, te da se intenzivno radi na otvaranju radnih mesta koja će ljude uposliti za stalno.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da je Svrljigu potreban značajan ekonomski oporavak, upošljavanje ljudi i otvaranje novih radnih mesta.

Jelena Trifunovic

Opština Svrljig radi na unapređenju poslovnog ambijenta i upošljavanju mladih i perspektivnih ljudi. Svako radno mesto je bitno za Svrljig i njene građane, za šta ćemo se i dalje boriti, ističe Jelena Trifunović.

Mladenovic

Pomoćnik predsednice opštine Marko Mladenović – koordinator ovog Programa ističe da je realizacija ovog Programa veoma značajna i da je preduslov za dalji ekonomski razvoj, male, ali značajne opštine.

Boban Matic NSZ

Pre potpisivanja ugovora prisutnima se obratio i poželeo sreću u radu Boban Matić – direktor Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA