ASFALTIRANJE

Uređenje Grbavča

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović obišla je u toku jučerašnjeg popodneva selo Grbavče – mahale Lazarevac i Despotovac gde je izgrađen prilazni put u dužini od oko 0,5 km.

uredjenje puta

Radove je obišao i narodni poslanik Milija Miletić i tom prilikom istakao da je selo Grbavče veoma aktivno što se tiče uređenja sela i poboljšanja života na selu. On je rekao da će se i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama, a da će naredne godine pokušati da inicira rešavanje problema lošeg puta koji povezuje magistralni put sa selom.

Predsednica opštine Jelena Trifunović kaže da su sela u kojima ima dece i omladine, prioritet opštini Svrljig, jer u tim selima ima budućnosti i opstanka.

miletic

U skoro svim selima svrljiške opštine intenzivno se radi na poboljšanju putne infrastrukture. Radimo i na sanaciji pojedinih objekata i izgradnji novih, a sve u nadi da ćemo na taj način privući određeni broj turista, ali i investitora kojima je preduslov putna infrastruktura i uređena naselja, zaključila je Trifunovićeva.

Radove izvodi “TrAce“ iz Niša, preko JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *