ASFALTIRANJE
Broj pregleda
[post-views]

Uređenje Grbavča

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović obišla je u toku jučerašnjeg popodneva selo Grbavče – mahale Lazarevac i Despotovac gde je izgrađen prilazni put u dužini od oko 0,5 km.

uredjenje puta

Radove je obišao i narodni poslanik Milija Miletić i tom prilikom istakao da je selo Grbavče veoma aktivno što se tiče uređenja sela i poboljšanja života na selu. On je rekao da će se i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama, a da će naredne godine pokušati da inicira rešavanje problema lošeg puta koji povezuje magistralni put sa selom.

Predsednica opštine Jelena Trifunović kaže da su sela u kojima ima dece i omladine, prioritet opštini Svrljig, jer u tim selima ima budućnosti i opstanka.

miletic

U skoro svim selima svrljiške opštine intenzivno se radi na poboljšanju putne infrastrukture. Radimo i na sanaciji pojedinih objekata i izgradnji novih, a sve u nadi da ćemo na taj način privući određeni broj turista, ali i investitora kojima je preduslov putna infrastruktura i uređena naselja, zaključila je Trifunovićeva.

Radove izvodi ”TrAce” iz Niša, preko JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *