SLAVA
Broj pregleda

Svrljiški naprednjaci obeležili stranačku slavu

U prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Svrljigu danas je obeležena stranačka slava Sveta Petka.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Obeležena slava Sv. Petka u prostorijam stranke preko puta gradskog parka

Članovima, simpatizerima i gostima dobrodošlicu je poželeo predsednik opštinskog odbora SNS Svrljig Goran Jeremijić.

Srpska naprеdna stranka slavi svoju slavu u očеkivnju da svaka godina budе bolja za Svrljig i Svrljižane. Na današnji veliki praznik moramo da obratimo pažnju na očuvanjе porodičnih vrеdnosti i vеrе, rekao je Jeremijić.

Ovogodišnji kolačar Vladica Živanović – Opštinski većnik, kolač za narednu godinu predao je Vojkanu Markoviću, privredniku i članu SNS-a.

Svečanosti prisustvovao je i narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, narodna poslanica SNS dr Ljubica Mrdaković Todorović, kao i predstavnici drugih političkih stranaka.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

4 Komentara

 • Presekli su kolač i to je sve šta su uradili ove godine.

  Opozicija iz snova za svaku opštinsku vlast.

  • Druže, za tvoju informaciju, oni nisu već više od pola godine u opoziciji, Dragan Vasker je zamenik predsednika, dok je Vladica opštinski većnik.

   • U pitanju su protokolarne funkcije. Nemaju oni ni trunke vlasti u svojim rukama.

    • Ostavimo se vlasti na trenutak i pogledajmo kako oni ostvaruju opredeljenja njihovog predsednika stranke i Premijera Srbije na teritoriji opštine Svrljig. Koliko doprinose stvaranju boljeg poslovnog okruženja, gde se i kako angažuju na unapredjenju poslovanja postojećih privrednih subjekata kao i na prevazilaženju problema sa propalim firmama na ovoj teritoriji, a da ne kažem kako su do sada delovali da bi se stvorili uslovi pripreme i plasmana proizvodnje sa teritorije ove opštine na prostor Ruske Federacije, odnosno EU. Dajte da se priča o konkretnom učinku svakog člana SNS u Svrljigu, kada je ostvarenje opredeljenja Vlade R.Srbije na čijem je čelu Aleksandar Vučić. Koliko su do sada konkretizovali nacionalnu politiku SNS na konkretnoj teritoriji Svrljiga kao opštine. Posebno je lepo tu temu otvoriti kada je kolač za sledeću slavu Svetu Petku preuzeo privrednik. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published.