Search
Close this search box.
NIŠ
Broj pregleda

Veliki broj mladih podržava politiku USS

Podeli sa prijateljima:

U prepunoj sali Skupštine grada Niša juče je formiran Forum mladih GO Ujedinjene seljačke stranke Niš.

Milena-Stojkovic Formiran Forum mladih Ujedinjene seljačke stranke u Nišu

Za predsednicu foruma jednoglasno je izabrana Milena Stojković iz Niša.

Ujedinjena seljačka stranka, pored pokretanja poljoprivrede, razvoja malih opština i ruralnih područja, vodi brigu i o mladim ljudima sprovodeći mnoge akcije koje su od koristi za mlađe naraštaje, kaže Stojkovićeva.

Formiranju Foruma mladih prisustvovao je i narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić.

USS-MLADI-NIS

Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i što ste prepoznali iskrene namere i poštenu politiku koju sprovodi Ujedinjena seljačka stranka. Borićemo se za vašu budućnost, za bolje sutra. Živeo Niš, živela naša Srbija, živeo naš premijer Aleksandar Vučić, poručio je Miletić sa govornice.

Svečanom delu prisustvovali su predstavnici Srpske napredne stranke, kao i Miletićeve kolege – narodni poslanici iz Niša.

(Izvor: Niške novine)

One Response

  1. Čestitam čelnicima USS formiranje Foruma mladih u Nišu. Biće posebno interesantno videti koliko će taj Forum doprineti da se omasove turističko – privredne manifestacije koje se tokom godine oržavaju na teritoriji opštine Svrljig. Posebno će biti interesantno pratiti koliko će se povezati mladi poljoprivrednici sa teritorije grada Niša i njihovi vršnjaci sa teritorije opštine Svrljig kako bi ojačali svoj nastup na domaćem ali i inostranom tržištu. Tu se može pratiti i koliko će mladi ljubitelji fudbala iz Niša biti prisutni na Vidovdanskom turniru u malom fudbalu, odnosno na Belmužijadi i Janijadi, kao nekim od značajnih manifestacija za opštinu Svrljig. Niška mladost bi trebala da bude i na SC Pastirište prisutna tokom letnjih vrelih dana, kako bi se rashladila na bazenima, ali sve je to pitanje i za predsednika Miletića i njegovog kolegu Marka Mladenovića, kako će pokrenuti članove Foruma mladih, ali i žena, iz Niša ka Svrljigu. To je politička umetnost, pa na nama je da vidimo koliko će se ta umetnost utkati u poboljšanje vanpansionske potrošnje mladih iz Niša u Svrljigu tokom kalendarske godine. Lako je očekivati migraciju mladih iz manje u veću urbanu sredinu, ali prava je umetnost dovesti mlade iz Niša u Svrljig ali tako da hoće opet rado da dodju.Živeo Svrljig!!!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

FSRIS

KONFERENCIJA ZONE CENTAR: Nove lopte za FK Svrljig

Belmužijada 2024

U toku su prijave za učešće u sportskim igrama na 18. Belmužijadi

Nastavak...

FOTO INFO: Ponovo neko lomi mlada stabla…

Fudbal

Zona Centar počinje 17. avgusta, FK Svrljig u prvom kolu protiv Proletera

Privredno-turistička manifestacija

Još 10 dana do početka 18. Belmužijade u Svrljigu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano