SPORT

Selektivna utakmica grada Niša i Topličkog sa Jablaničkim okrugom

Broj pregleda

Danas će se na gradskom stadionu odigrati selektivna utakmica između selekcije grada Niša i Topličkog okruga, sa dečacima iz Jablaničkog okruga uzrasta 2003/2004. godišta.

fudbaleri

U goste nam dolazi selekcija istočne Srbije – selekcija celog regiona će igrati pripremne utakmice za takmičenje na regionu Fudbalskog saveza Srbije, i to je dobra vest. Kao predsednik kluba zalagaću se da se utakmice ovog takmičenja igraju kod nas, u Svrljigu, ističe predsednik FK “Svrljig“ Dejan Branković.

On dodaje da je FK “Svrljig“ spreman za razvoj omladinskog sporta i da će pružiti svu moguću podršku mladima, a naravno u načelnom dogovoru sa Fudbalskim savezom regiona Istočne Srbije i Fudbalskim savezom Srbije.

Inače, posle selektivnih utakmica formiraće se ekipa Istočnog regiona koja će se takmičiti, a među igračima naćiće se i svrljiška deca.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

4 Komentar

  • Ovakvo razmišljanje i delovanje g-dina Brankovića vrlo brzo će pokazati odredjene rezultate. Pratićemo i ocenjivati kako se menja pozicija fudbala u Svrljigu, gledano i sa stanovišta uloženih finansijskih sredstava iz opštinskog budžeta. Govorimo o sportu koji donosi profit a ne samo da je trošak opštinskog budžeta, pa se fokus naše pažnje ka mladim fudbalerima iz svrljiške opštine u regionalnim timovima može pretvoriti u preveliki pritisak. Pomozimo tu našu decu, kao što se treba dati podrška svakom svrljiškom detetu koje se u svom rastu, tokom detinjstva, sportski angažuje na najvišem nivou posvećenosti – kako lične tako i porodične. Svaka pomoć im dobro dodje ako je odgovarajuća, pa samo molim sve „znalce“ fudbala da ne preteruju u pritiscima na tu našu budućnost jer ne mogu svi da budu Mesi iz Svrljiga. Živeo Svrljig!!

  • Kakav omladinski sport kad omladince niko ne gleda. Kadeti FK Svrljig nemaju ni jedan trening, nisu išli na pregled, igraju utakmice bez punog sastava jer ne mogu da se sakupe… Ne vidim svetlu budućnost ovog kluba sa ovako neozbiljnim radom sa decom. Sramota!

    • NE OBJAVLJUJTE KOMENTAR, MOLIM VAS!

    • Ti kao roditelj ako si inace roditelj trebalo bi da malo vise vodis racuna o svom detetu i njegovim drugovima pa da vidis koliko treninga ima i gde provodi vreme umesto na sport oni se alkoholisu i duvaju i puse a vi roditelji samo znate da gledate i pljujete po drugima pogledajte malo u svoje dvoriste

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *