Svrljiške novine

SPORT
Broj pregleda

Selektivna utakmica grada Niša i Topličkog sa Jablaničkim okrugom

Podeli sa prijateljima:

Danas će se na gradskom stadionu odigrati selektivna utakmica između selekcije grada Niša i Topličkog okruga, sa dečacima iz Jablaničkog okruga uzrasta 2003/2004. godišta.

fudbaleri

U goste nam dolazi selekcija istočne Srbije – selekcija celog regiona će igrati pripremne utakmice za takmičenje na regionu Fudbalskog saveza Srbije, i to je dobra vest. Kao predsednik kluba zalagaću se da se utakmice ovog takmičenja igraju kod nas, u Svrljigu, ističe predsednik FK ”Svrljig” Dejan Branković.

On dodaje da je FK ”Svrljig” spreman za razvoj omladinskog sporta i da će pružiti svu moguću podršku mladima, a naravno u načelnom dogovoru sa Fudbalskim savezom regiona Istočne Srbije i Fudbalskim savezom Srbije.

Inače, posle selektivnih utakmica formiraće se ekipa Istočnog regiona koja će se takmičiti, a među igračima naćiće se i svrljiška deca.

NAJNOVIJE NA PORTALU

PROMO

Auto centar Timok: Nalepnica na licu mesta, bez odlaska u MUP

Vozači iz cele Srbije

Održan 7. Hard Enduro u Svrljigu

Presveta Bogorodica Neopalima kupina

Svrljiški vatrogasci obeležili slavu Sektora i vatrogasno-spasilačke jedinice

Sve je to fudbal

FK Svrljig doživeo težak poraz od OFK Brzog Broda u 5. kolu Zone Centar

Slava pčelara

Obeležena pčelarska slava Prepodobni Simeon Stoplnik u Pirkovcu

Akcija policije

Velika grupa migranata uhapšena u Svrljigu (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

Sve je to fudbal

FK Svrljig doživeo težak poraz od OFK Brzog Broda u 5. kolu Zone Centar

Zona Centar

PETO KOLO: FK Svrljig za vikend protiv Brzog Broda

Sport

Radovi na izgradnji pomoćnog terena sa veštačkom travom u punom jeku!

Odlična vest!

Fudbalski klub Svrljig je spreman za veliku transformaciju (FOTO)

Napred plavi

FK Svrljig posle četiri kola prvi na tabeli

Subota od 16h

FK Svrljig za vikend protiv ekipe Mladost (B)

Promocija fudbala

Sportski lav: Aleksandar Mentović

Bravo

FK Svrljig u gostima pobedio OFK Napredak 1929

4 Responses

  1. Ovakvo razmišljanje i delovanje g-dina Brankovića vrlo brzo će pokazati odredjene rezultate. Pratićemo i ocenjivati kako se menja pozicija fudbala u Svrljigu, gledano i sa stanovišta uloženih finansijskih sredstava iz opštinskog budžeta. Govorimo o sportu koji donosi profit a ne samo da je trošak opštinskog budžeta, pa se fokus naše pažnje ka mladim fudbalerima iz svrljiške opštine u regionalnim timovima može pretvoriti u preveliki pritisak. Pomozimo tu našu decu, kao što se treba dati podrška svakom svrljiškom detetu koje se u svom rastu, tokom detinjstva, sportski angažuje na najvišem nivou posvećenosti – kako lične tako i porodične. Svaka pomoć im dobro dodje ako je odgovarajuća, pa samo molim sve “znalce” fudbala da ne preteruju u pritiscima na tu našu budućnost jer ne mogu svi da budu Mesi iz Svrljiga. Živeo Svrljig!!

  2. Kakav omladinski sport kad omladince niko ne gleda. Kadeti FK Svrljig nemaju ni jedan trening, nisu išli na pregled, igraju utakmice bez punog sastava jer ne mogu da se sakupe… Ne vidim svetlu budućnost ovog kluba sa ovako neozbiljnim radom sa decom. Sramota!

    1. Ti kao roditelj ako si inace roditelj trebalo bi da malo vise vodis racuna o svom detetu i njegovim drugovima pa da vidis koliko treninga ima i gde provodi vreme umesto na sport oni se alkoholisu i duvaju i puse a vi roditelji samo znate da gledate i pljujete po drugima pogledajte malo u svoje dvoriste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *