TRI POBEDE
Broj pregleda

Uspešne košarkašice KK ”Svrljig”

Tokom ove nedelje počela je košarkaška liga za devojčice, a Svrljižanke su bile veoma uspešne i upisale tri pobede u tri kategorije.

Kosarkasice svrljig

Rezultati odigranih utakmica:

KK ”Svrljig” – KK ”Napredak (Niš)” 89:16 (Mlađe pionirke)
ŽKK ”Student 2” (Niš) – KK ”Svrljig” 22:82 (Pionirke)
KK ”Svrljig” – KK ”Đerdap” (Kladovo) 90:39 (Kadetkinje)

Trener svrljiških košarkašica Igor Radivojević ističe da su igračice posle velikih pobeda dobile i na samopouzdanju, te da će nastavak takmičenja biti veoma zanimljiv jer ”Svrljig” očekuju vrlo zanimljiv nastavak takmičenja sa dosta kvalivetnih timova koji iza sebe imaju tradiciju u ženskoj košarci.

Vredno je istaći da su svrljiške devojčice u kadetskoj konkurenciji godinu-dve mlađe od ostalih u istoj konkurenciji.

Cilj je da se devojčice afirmišu za bavljenje ovim sportom, rezultat nam je nebitan. Sa mlađim pionirkama i pionirkama težimo da se kvalifikujemo u kvalitetnu ligu Srbije, i nadam se da ćemo u tome uspeti, kaže Radivojević.

Već narednog vikenda na terenu će se naći i dečaci, mlađi pioniri. Oni gostuju niškoj ekipi OKK ”Junior”. Oni su u mini basketu ostvarili pravo da se od februara 2016. godinene plasiraju u ”Mini basket ligi Srbije”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

4 Komentara

  • Čestitam!!!!. Šta reći a ne pokvariti lep utisak???. Mislim da bi uprava FK Svrljig mogla da uzme Igora Radivojevića kao honorarnog savetnika za mladje kategorije. Nije da neznam razliku izmedju fudbala i košarke, već kao što rekoh to mesto savetnika bi mu baš dobro došlo, pošto je dokazao da mu rad sa mladjim kategorijama odogovara i postiže uspeh. U svakom slučaju, evo kolektiva gde se na pravi način radi sa mladima, sa teritorije opštine Svrljig, pa se i treba lobirati u opštinskoj upravi za njihov dalji rast i razvoj. Živeo Svrljig!!!.

  • Svaka čast. Najozbiljniji sportski klub u Svrljigu. Još samo da dobiju sportsku halu da ne moraju više da se smrzavaju ispod cirade.
    Novac koji se daje ostalim sportskim klubovima treba preusmeriti košarkaškom jer ne rade sa decom na ovako kvalitetan način.

  • Dobre vesti za mlade kosarkase..
    Sta se desava sa skolom fudbala za decu?
    Hvala.

  • PODRŠKA OD RODITELJA !!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *