FUDBAL

Hajduk Veljko – FK Svrljig 2:3

Broj pregleda

Fudbaleri FK ”Svrljig” savladali su domaćine u Negotinu ”Hajduk Veljka” – ekipu bivšeg srpskoligaša, rezultatom 3:2.

FK-Svrljig-2014

Iako na neki način oštećeni od strane glavnog arbitra, mladi fudbaleri FK ”Svrljig” uz podeljena dva crvena kartona i pored nekorektne i nesportske igre domaćih igrača uspeli su da u Svrljigu donesu sva tri boda iz Negotina.

I pored velikog pritiska i nesportskog ponašanja članova kluba i igrača, ekipa ”Svrljiga” odolela je svim pritiscima, kažu navijači FK ”Svrljiga” koji su pratili utakmicu u Negotinu.

Sa optimizmom dočekujemo sledeći meč našeg fudbalskog kluba. Nas predstavlja mlada ekipa sa puno entuzijazma i želje za dobrim rezultatima. Iskreno se nadam da ćemo do kraja prve polusezone napraviti mnogo bolje rezultate, ističe Dejan Branković predsednik kluba FK ”Svrljig”.

Pročitajte i

1 Komentari

  • Čestitke fudbalerima FK Svrljig, a gospodinu Brakoviću pored čestitanja želim da uvek traga za najboljim mladim fudbalerima sa teritorije opštine Svrljig, uvodi ih u život prvog tima koliko je to realno i time stimuliše i roditelje da budu prisutni na stadionu SC Pastirište kako bi dali podršku svojoj deci. Ovakvim prisutpom g-dine Brankoviću privućićete pozitivnu energiju mladosti i zrelih godina ka našem voljenom FK i to će sigurno doprineti da se u jubilarnoj godini postignu rezultati za koje se sada sumnja da su mogući. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published.