FUDBAL
Broj pregleda

Hajduk Veljko – FK Svrljig 2:3

Fudbaleri FK ”Svrljig” savladali su domaćine u Negotinu ”Hajduk Veljka” – ekipu bivšeg srpskoligaša, rezultatom 3:2.

FK-Svrljig-2014

Iako na neki način oštećeni od strane glavnog arbitra, mladi fudbaleri  FK ”Svrljig”  uz podeljena dva crvena kartona i pored nekorektne i nesportske igre domaćih igrača uspeli su da u Svrljigu donesu sva tri boda iz Negotina.

I pored velikog pritiska i nesportskog ponašanja članova kluba i igrača, ekipa ”Svrljiga” odolela je svim pritiscima, kažu navijači FK ”Svrljiga” koji su pratili utakmicu u Negotinu.

Sa optimizmom dočekujemo sledeći meč našeg fudbalskog kluba. Nas predstavlja mlada ekipa sa puno entuzijazma i želje za dobrim rezultatima. Iskreno se nadam da ćemo do kraja prve polusezone napraviti mnogo bolje rezultate, ističe Dejan Branković predsednik kluba FK ”Svrljig”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Čestitke fudbalerima FK Svrljig, a gospodinu Brakoviću pored čestitanja želim da uvek traga za najboljim mladim fudbalerima sa teritorije opštine Svrljig, uvodi ih u život prvog tima koliko je to realno i time stimuliše i roditelje da budu prisutni na stadionu SC Pastirište kako bi dali podršku svojoj deci. Ovakvim prisutpom g-dine Brankoviću privućićete pozitivnu energiju mladosti i zrelih godina ka našem voljenom FK i to će sigurno doprineti da se u jubilarnoj godini postignu rezultati za koje se sada sumnja da su mogući. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Your email address will not be published.