REČ POSLANIKA
Broj pregleda

Novim Zakonom do većeg broja investicija

Govoreći o Zakonu o ulaganju i njegovoj važnosti, narodni poslanik Milija Miletić je na jučerašnjem zasedanju Skupštine Republike Srbije poručio da bez jake privrede nema ni jake države, grada ili opštine.

Jpeg
Narodni poslanik Milija Miletić

On kaže da je unazad 15 godina bio veoma težak ekonomski period za zemlju Srbiju, ali dodaje da se ta ekonomska slika već menja, odnosno popravlja.

Podnešenim Zakonom stvara se prostor za povećani obim investicija i osnivanja novih privrednih subjekata, kako domaćih, tako i stranih. Zakon stavlja akcenat i na domaće investitore pa se na taj način razlikuje od prethodnog – koji je više obuhvatao strane investitore, kaže Miletić.

On ističe da je veoma bitno pomoći investitorima da ostvare svoja prava kako bi što pre krenuli sa investiranjem, bilo da je u pitanju lokalna ili republička vlast.

Inače, vredno je pomenuti da Miletić nije izostavio i ovog puta da kaže da dolazi iz najlepše opštine Svrljig, koja se nalazi pored najlepšeg grada u Srbiji, grada Niša.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Lep je Niš, a još lepši Svrljig, tu se slažem sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem. Ipak razmišljam o onom delu investicija koje se odnose na domaće investitore. Spominje poslanik Miletić poslednjih 15 godina, pa se zapitah gde je sve privatna investicija ostvarena na teritoriji opštine Svrljig, u naznačenom periodu. Ima li negde da je neko u opštinskoj upravi to sve objedinio pa da se koristi u afirmativnoj prezentaciji same opštine Svrljig?????. Možda to ima Marko Mladenović jer je radio pripreme za projekte i realizovao ove koji su dobijeni???. Evo nekoliko pitanja kao inspiracija za sve čitaoce ovih online novina, sa željom da mi neko da kvalifikovani odgovor. Živeo Svrljig!!!. P.S. Napominjem da bi to bio dobar materijal za pripremu propagande na lokalnim izborima, proleća 2016.!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *