Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

Fudbaleri poraženi od ”Bukovika” u Svrljigu

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” poraženi su danas na SC ”Pastirište” od ekipe ”Bukovik” iz Ražnja rezultatim 1:0.

f k svrljig

Svrljižani u narednom jedanaestom kolu putuje u Zaječar gde će snage odmeriti sa poslednjeplasiranom ekipom ”Brodoremont”.

Inače, FK ”Svrljig” se trenutno nalazi na sedmom mestu fudbalske ”Zone Istok”.

6 Komentara

  1. miroslav jovic se nejavlja . uredu je sto nema losih komentara sportskih zlobnikakoji komentarisu i to nebiranim recima ,prostacki primitivnim recnikom pogotovo kad su u pitanju drugi sportovi , ljuidski je izgubiti vi dusebriznici budite tako fini i korektni i kada su u pitanju stonoteniseri, sahisti,rukometasi ,kosarkasi,karatisti, ribolovci,lovci, budite tako fini i prema ovim klubovima kao sto ste prema fudbalerima pa kako cemo sa vama u,evropu.

  2. budite tako fini i tolerantni kao sto ste sada prema f.k i prema ostalim klubovima sahu ,stonom tenisu ,kosarci, rukometu,karateu ,ribarima ,lovcima,to su znatno manji i siromasniji klubovi koji trose samo trecinu ili 3o posto ,dok ostalih 70 posto trosi fk .sport je to i bas je lepo sto nema ruznih komentara i nadam se da cete takvi biti blagi i fini u komentarima i prema ostalim klubovima

  3. Evo mene, dragi moji Svrljižani. Pratim ja šta se radi u FK Svrljig, tj. u čitavoj opštini. Moram vam reći da sam zadovoljan vašim komentarima, pa makar se neko potpisao sa mojim prezimenom. To je samo kukavički čin prema onome ko je kumovao pri rodjenju, ali i to ostaje tome ko je učinio. Što se tiče gubitka bodova na domaćem terenu, opet to ostaje kao teret igračima a još više upravi FK Svrljig. Tu se mogu složiti sa vama, dragi moji sunarodnici, da drugi sportovi sa mnogo manje novca postižu rezultate od respekta. Ima jedno ali, koje devojci sreću kvari, što bi rekao naš narod, a u ovom slučaju to se odnosi na budućnost samog FK Svrljig. Ukoliko se nastavi loš rezultat, to će dovesti i do drugačijeg statusa samog FK, verovali vi u to ili ne verovali. Pa ostaje da vodimo koliko je rukovodstvo na nivou zadatka i promene koje im stoje kao omča oko vrata. Živeo Svrljig!!.

  4. dali prezime jovic nosi jos neko u srbiji ili je to prezime rezervisano samo za vas gospodine jovicu. prezivam se jovic i sata vam tu nije jasno,dali moze jos ko da se se preziva jovic,ima li jos sa tim prezimenom, javite se prezimenjaci. pozdrav za jovice

    1. Bogu hvala, ima u ovovremenoj Srbiji još Jovića, a jedan od njih po imenu i prezimenu je Miroslav Jović, direktor niškog SKC. Naravno da g-dine Joviću nije to prezime rezervisano samo za mene, već se sada nešta razmišljam da i u Svrljigu ima jedan respektabilni g-din Ranko Jović, sa fabrikom stolica. Tu, takodje u blizini Svrljiga ima vinariju Borislav Jović, pa eto dodje mi ideja da bi se moglo to društvo okupiti u Svrljigu i proslaviti srpski rod pod prezimenom Jović. Naravno ako su još i ljubitelji fudbala, kao što sam i ja, onda eto sve to pod okriljem afirmacije FK Svrljig, jer eto ulazimo skoro u godinu kada taj klub obeležava devet punih decenija postojanja.Živeo Svrljig i Jovići!!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano