MILIJA MILETIĆ
Broj pregleda

Susret sa premijerom i predsednikom Srbije

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Milija Miletić na proslavi sedam godina od osnivanja Srpske napredne stranke susreo se sa predsednikom te stranke i premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednikom Republike Srbije Tomislavom Nikolićem.

susret

Iskoristio sam susret i na kratko upoznam predsednika i premijera o problemima u mom Svrljigu, ali i problemima u okolnim opštinama i gradovima – Knjaževcu, Beloj Palanci, Nišu.. Poljoprivreda može znatno pospešiti ekonomsku sliku ovog regiona, ali i turizam na čijem razvoju se intenzivno radi, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da je Srpska napredna stranka u Ujedinjenoj seljačkoj stranci spoznala pravog i iskrenog koalicionog partnera, te da će se odnosi dveju stranaka u daljem periodu još više učvrstiti.

Sarađivaćemo na svim poljima, pogotovu u oblasti poljoprivrede za čiji razvoj se intenzivno zalažemo. Pokušaćemo da kroz određene mere poboljšamo život radnika i seljaka na jugoistoku zemlje, kaže Milija Miletić.

Inače, narodni poslanik Milija Miletić prisustvovao je danas proslavi 7 godina od osnivanja Srpske napredne stranke u Beogradu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Gospodin Miletic je moj stari drug,dirnuta sam s koliko zara se bori za Svrljig i koliko je posvecen poljoprivredi i poljoprivrednicima iz okolnih sela.Ljudima bas treba podrska.Pozz.Gosp.Mileticu i svrljizanima……

  • Kada postoje ovakve manifestacije, tada treba prezentovati svoje mesto i rad, pa čestitam g-dinu Miliji Miletiću na dobro uradjenom poslu. Ostaje da se vidi u svakodnevnom životu Svrljižana kako će se ti susreti materijalno odraziti u boljem životu i radu. Kada je već susret sa Predsednikom Republike otvorio mogućnosti za svrljišku opštinu, predlažem da se g-din Milija Miletić okruži najboljim proizvodjačima domaćih rakija na teritoriji opštine Svrljig. Najbolji bi napravili najbolje rakije od voća sa tog geografskog područija i time se prezentovali uz narodnog poslanika Miletića sa pozivom Predsedniku Republike da dodje i obidje njih ali i druge vrednosti i lepote svrljiške opštine. Svrljg jeste mala i nedovoljno razvijena opština u Republici Srbiji, ali Predsednik Republike je i njihov predsednik, a u najmanju ruku kao znalac u proizvodnji rakije može svoje znanje da podeli sa svrljiškim majstorima, a u cilju njihove bolje promocije na domaćem i inostranom tržištu. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *