Search
Close this search box.
RAZVOJ SPORTA
Broj pregleda

Susret Miletića i Udovičića

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić početkom ove sedmice susreo se sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i razgovarao na teme razvoj sporta i izgradnja višenamenske sportkse hale u Svrljigu.

sport

Sa ministrom Udovičićem sastali smo se i razgovarali o problemima u svrljiškom sportu, a takođe iskoristio sam priliku da ga detaljno upoznam sa izgrađenim i započetim sportskim objektima u našoj opštini. Takođe, reči je bilo i o višenamenskoj sportskoj hali koju ćemo u budućem periodu napokon završiti, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da je uputio poziv ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću da dođe u Svrljig, da razgovara sa mladim Svrljižanima i školskom decom, te da na neki način pomogne u razvoju sporta, dečjeg programa i izgradnju sportskih objekata u Svrljigu.

Inače, sastanak je održan u prostorijama Banke Poštanske štedionice u kabinetu predsednika IO dr Srđana Cekića, sa kojim je istog dana Miletić razgovarao o mogućnosti otvaranja ekspoziture Banke Poštanske štedionce u Svrljigu.

2 Responses

  1. Šteta je samo u tome što narodni poslanik Milija Miletić nije ovom prilikom pozvao ministra Udovičića da otvori tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu, kako bi time dao do značaja Svrljigu sa tom tradicionalnom manifestacijom sporta i mladosti. Daje se na značaju futsala, na nacionlanom nivou, a tu Svrljig ima toliku tradiciju da bi mogao biti jedan od glavnih promotera, ali bi to mogao da postane samo kada bi ovaj Vidovdanski turnir prerastao u internacionalni. Predlažem da se o pokroviteljstvu tog tradicionalnog turnira upravo razgovara sa ministrom Udovičićem, prilikom pripreme njegovog dolaska u Svrljig.Živeo Svrljig!!!.

  2. Jovicu, pa sledece godine gdin. Udovicic nece biti ministar, tako da je bolje sada da ga pozove, da se iskoristi, sto se iskoristiti moze. Pametan je nas Milija.
    A sto se tice samog turnira, tu treba mnogo da se radi. Prvo da se jos u januaru oformi organizacioni odbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano