RAZVOJ SPORTA
Broj pregleda

Susret Miletića i Udovičića

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić početkom ove sedmice susreo se sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i razgovarao na teme razvoj sporta i izgradnja višenamenske sportkse hale u Svrljigu.

sport

Sa ministrom Udovičićem sastali smo se i razgovarali o problemima u svrljiškom sportu, a takođe iskoristio sam priliku da ga detaljno upoznam sa izgrađenim i započetim sportskim objektima u našoj opštini. Takođe, reči je bilo i o višenamenskoj sportskoj hali koju ćemo u budućem periodu napokon završiti, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da je uputio poziv ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću da dođe u Svrljig, da razgovara sa mladim Svrljižanima i školskom decom, te da na neki način pomogne u razvoju sporta, dečjeg programa i izgradnju sportskih objekata u Svrljigu.

Inače, sastanak je održan u prostorijama Banke Poštanske štedionice u kabinetu predsednika IO dr Srđana Cekića, sa kojim je istog dana Miletić razgovarao o mogućnosti otvaranja ekspoziture Banke Poštanske štedionce u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA