RAZVOJ SPORTA
Broj pregleda

Susret Miletića i Udovičića

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić početkom ove sedmice susreo se sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i razgovarao na teme razvoj sporta i izgradnja višenamenske sportkse hale u Svrljigu.

sport

Sa ministrom Udovičićem sastali smo se i razgovarali o problemima u svrljiškom sportu, a takođe iskoristio sam priliku da ga detaljno upoznam sa izgrađenim i započetim sportskim objektima u našoj opštini. Takođe, reči je bilo i o višenamenskoj sportskoj hali koju ćemo u budućem periodu napokon završiti, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da je uputio poziv ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću da dođe u Svrljig, da razgovara sa mladim Svrljižanima i školskom decom, te da na neki način pomogne u razvoju sporta, dečjeg programa i izgradnju sportskih objekata u Svrljigu.

Inače, sastanak je održan u prostorijama Banke Poštanske štedionice u kabinetu predsednika IO dr Srđana Cekića, sa kojim je istog dana Miletić razgovarao o mogućnosti otvaranja ekspoziture Banke Poštanske štedionce u Svrljigu.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Šteta je samo u tome što narodni poslanik Milija Miletić nije ovom prilikom pozvao ministra Udovičića da otvori tradicionalni Vidovdanski turnir u malom fudbalu, kako bi time dao do značaja Svrljigu sa tom tradicionalnom manifestacijom sporta i mladosti. Daje se na značaju futsala, na nacionlanom nivou, a tu Svrljig ima toliku tradiciju da bi mogao biti jedan od glavnih promotera, ali bi to mogao da postane samo kada bi ovaj Vidovdanski turnir prerastao u internacionalni. Predlažem da se o pokroviteljstvu tog tradicionalnog turnira upravo razgovara sa ministrom Udovičićem, prilikom pripreme njegovog dolaska u Svrljig.Živeo Svrljig!!!.

  • Jovicu, pa sledece godine gdin. Udovicic nece biti ministar, tako da je bolje sada da ga pozove, da se iskoristi, sto se iskoristiti moze. Pametan je nas Milija.
    A sto se tice samog turnira, tu treba mnogo da se radi. Prvo da se jos u januaru oformi organizacioni odbor.

Komentar

Your email address will not be published.