NA POZIV NARODNOG POSLANIKA

Svrljig dobija Poštansku štedionicu

Broj pregleda
POstanska-stedionica
Cekić i Miletić

Narodni poslanik Milija Miletić sastao se danas u prostorijama Banke Poštanske štedionice sa predsednikom Izvršnog odbora dr Srđanom Cekićem i razgovarao na temu otvaranja Banke Poštanske štedionce u Svrljigu.

Još jedna banka Svrljižanima bi mnogo značila. Na taj način omogućićemo svim građanima da brže ostvaruju svoja prava, boriću se da Svrljig dobije još jednu banku – “Poštansku štedionicu“, kazao je Miletić.

Sastanak je održan u kabinetu predsednika Izvršnog odbora “Poštanske štedionice“ u Beogradu.

Savremeni elektronski platni promet i sve bankarske usluge: dinarska i devizna štednja, tekući i devizni računi, platne kartice domaćih i najvećih svetskih brendova, devizni transferi, kreditne linije za privredu i stanovništvo, izdavanje garancija, rad sa hartijama od vrednosti, samo su deo bankarske ponude Banke Poštanska štedionica, a.d., Beograd.

Na međunarodnom planu, realizovani su brojni kontakti i saradnja sa inostranim bankama i drugim stranim asocijacijama.

(Glavna fotografija preuzeta sa sajta Novosti)

Pročitajte i

POTVRĐENO! Otvara se nova banka u Svrljigu!

Narodni poslanik Milija Miletić i pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković danas su se sastali sa direktorkom ,,Banka Poštanska štedionica A.D.“ Filijale Niš Ljubinkom Conić

Svrljig dobija novu banku!

Narodni poslanik Milija Miletić danas je u Beogradu pregovarao sa predstavnicima ‚‚Banka Poštanska štedionica A.D.“ o mogućnostima otvaranja banke u Svrljigu. U proteklom periodu, na

Stigao bankomat Poštanske štedionice

Na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića danas je u Svrljigu postavljen bankomat “Poštanske štedionice“. Po rečima Milije Miletića ovo je uvertira pred dolazak i otvaranje

4 Komentar

  • U Svrljigu nema para i banke nemaju ekonomski interes da otvaraju poslovnice. Niko neće da proizvodi gubitke. To je začarani krug koji nas opet vraća do ekonomije i privrede.

    • Poštovani DFilipović, slažem se sa Vama da nas ekspoziture banaka u Svrljigu infomišu koliko se u toj sredini transferiše novca. Kada nema novca nema ni banaka, sa njihovim poslovnicama. Medjutim, možda je u informacijama koje poseduje narodni poslanik Milija Miletić moguće naći opravdanost nastupa ka Banci Poštanska štedionica.Potrebno je samo da ovaj medij organizuje intervju sa narodnim poslaniko Miletićem, pa da javnost dobije informacije zbog čega baš ta banka treba da dodje u Svrljig.Živeo Svrljig!!!

  • Milija KRALJ! BRAVOOOO

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *