SVRLJIG SE GRADI
Broj pregleda

Izgradnja novih trotoara u Hadžićevoj ulici

Tokom proteklog vikenda počeli su radovi na izgradnji novih trotoara u Hadžićevoj ulici, od Doma zdravlja prema fabrici ”Kameleon”.

Trotoari-HADZICEVA

Tim povodom radove su obišli predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

Predsednica opštine Svrljig istakla je da je izgradnja trotoara u ovom delu Svrljiga preko potrebna, prvenstveno zbog bezbednosti dece i svih pešaka. Takođe, značajno je spomenuti da je ovaj deo opštine veoma frekventan, jer su na ovoj lokaciji smeštene nekoliko konfekcijskih firmi, a jedna od njih je i ”Kameleon” koja upošljava veliki broj ljudi.

Vredno je istaći da su u proteklom periodu izgrađeni novi trotoari duž cele ulice Vasilija Anđelkovića Albanca, a pored toga preuređena je i asfaltirana ulica u celoj dužini.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Izgradnja trotoara je dobra stvar ali, budimo realni, nešto što je u normalnim sredinama svakodnevni posao Direkcije za izgradnju. Ne politički projekat koji se nama predstavlja kao veliki uspeh celokupnog rukovodstva. Osnovni problem je siromaštvo, nemogućnost da nađete posao u svojoj struci, loši uslovi rada i plata od sto evra kod lokalnih preduzetnika. Iz tog siromaštva proizilazi i loš kvalitet života u Svrljigu.
    Opozicija jeste loša i njih baš niko ne vidi kao alternativu na budućim izborima. Ali, to ne znači da aktuelno rukovodstvo ima neograničeni kredit kod građana.
    Potrebni su novi ljudi.

  • Bravo Jelena i rukovodstvo koje se zalaze za nasu opstinu. Necemo vas menjati a to pokazuje i anketa na sajtu da vas ljudi vole.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *