Search
Close this search box.
SVRLJIG SE GRADI
Broj pregleda

Izgradnja novih trotoara u Hadžićevoj ulici

Podeli sa prijateljima:

Tokom proteklog vikenda počeli su radovi na izgradnji novih trotoara u Hadžićevoj ulici, od Doma zdravlja prema fabrici ”Kameleon”.

Trotoari-HADZICEVA

Tim povodom radove su obišli predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, narodni poslanik Milija Miletić i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

Predsednica opštine Svrljig istakla je da je izgradnja trotoara u ovom delu Svrljiga preko potrebna, prvenstveno zbog bezbednosti dece i svih pešaka. Takođe, značajno je spomenuti da je ovaj deo opštine veoma frekventan, jer su na ovoj lokaciji smeštene nekoliko konfekcijskih firmi, a jedna od njih je i ”Kameleon” koja upošljava veliki broj ljudi.

Vredno je istaći da su u proteklom periodu izgrađeni novi trotoari duž cele ulice Vasilija Anđelkovića Albanca, a pored toga preuređena je i asfaltirana ulica u celoj dužini.

2 Komentara

  1. Izgradnja trotoara je dobra stvar ali, budimo realni, nešto što je u normalnim sredinama svakodnevni posao Direkcije za izgradnju. Ne politički projekat koji se nama predstavlja kao veliki uspeh celokupnog rukovodstva. Osnovni problem je siromaštvo, nemogućnost da nađete posao u svojoj struci, loši uslovi rada i plata od sto evra kod lokalnih preduzetnika. Iz tog siromaštva proizilazi i loš kvalitet života u Svrljigu.
    Opozicija jeste loša i njih baš niko ne vidi kao alternativu na budućim izborima. Ali, to ne znači da aktuelno rukovodstvo ima neograničeni kredit kod građana.
    Potrebni su novi ljudi.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano