Izgrađeno novo sportsko igralište u Svrljigu

PADALIŠTE

Danas su finiširani radovi na izgradnji novog sportskog igrališta na brdu ”Padalište”, jednom od najvećih naselja u Svrljigu.

Izgradnja-igralista-na-Padalistu

Tim povodom radove su obišli predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Radovi na izgradnji početi su prošle godine, ali zbog loših vremenskih uslova radovi su nastavljeni u 2015. godini. Danas se vrši asflatiranje, a u narednim danima igralište će biti detaljno ograđeno. biće postavljeni koševi, a takođe biće postavljena i sedišta za sedenje na tribinama, istakla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Radove na izgradnji obišao je i narodni poslanik Milija Miletić koji je ovom prilikom istakao da je zadovoljan dosadašnjim funkcionisanjem lokalne samouprave na čijem čelu je Jelena Trifunović.

Milija-Miletic

Naša dečica koja žive u ovom delu Svrljiga imaće razlog više da na trenutak ostave računare, tablet uređaje i mobilne telefone i da se sa ostalim vršnjacima bave sportskim aktivnostima, igrajući rukomet, košarku, mali fudbal i sl. rekao je Miletić.

Inače, radovi se finasiraju iz budžeta opštine Svrljig, a izvode se preko JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga”.

Povezano

4 Komentari

  • Bilo bi lepo kada bi se gospoda pojavila u Drajincu i da isprave problem koji je nastao njihovom greskom u vodosnabdevanju! Nemamo celog leta vode… Budite ljudi,preduzmite nesto!!

  • a u Trs jel ce napravite nekad nesto

  • Pravite decu

Komentar

Your email address will not be published.