POSLE MNOGO GODINA

Uređenje dvorišta OŠ “Dobrila Stambolić“

Broj pregleda

Početkom ove nedelje počeli su radovi na uređenju dvorišta, platoa, te kanalizacione i vodovodne mreže u OŠ “Dobrila Stambolić“.

JCB

Tim povodom, mesto gradnje obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić u pratnji direktora Osnovne škole Saše Golubovića.

Sasa-Golubovi
Direktor Saša Golubović

U Školi se trenutno radi na renoviranju prilaznog dela dvorišta i platoa koji su decenijama unazad bili u jako lošem stanju. Sve radove finansiramo uz svesrdnu pomoć Lokalne samouprave, a radovi koji izvodi firma “Transkop Rašić“ iznose 3.200.000 dinara, istakao je Saša Golubović.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da su radovi u Osnovnoj školi bili u planu još prošle godine, ali zbog loših vremenskih uslova nisu bili započeti.

Ove godine izgradili smo novu ogradu oko Škole, a sada se radi na uređenju platoa koji je dotrajao. Gradnja se nastavlja uređenjem toaleta, kabineta i učionica, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Trifunovićeva je poručila da đake prvake, kao i prethodnih godina, i ove godine očekuje po 5000 dinara iz opštinske kase.

Miletic-Milija
Narodni poslanik Milija Miletić

Zadovoljan radovima koji se izvode u svim obrazovnim ustanovama, narodni poslanik Milija Miletić istakao je da će se zalagati da se i u narednom periodu u Svrljigu radi i gradi, pogotovu na mestima gde borave najmlađi Svrljižani koji su budućnost ove male opštine.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

2 Komentar

  • I bilo je vreme. Teško da je postojalo ružnije školsko dvorište u Srbiji.

  • Ako li rade vodovodnu mrezu kao sto su je radili u Drajinac,bolje je da odustanu dok je vreme! Sve sto su mogli da upropaste,upropastili su! Gospodo imate li bar malo savesti? Celog leta nemamo uopste vode…

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *