POSLE MNOGO GODINA
Broj pregleda

Uređenje dvorišta OŠ ”Dobrila Stambolić”

Početkom ove nedelje počeli su radovi na uređenju dvorišta, platoa, te kanalizacione i vodovodne mreže u OŠ ”Dobrila Stambolić”.

JCB

Tim povodom, mesto gradnje obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić u pratnji direktora Osnovne škole Saše Golubovića.

Sasa-Golubovi
Direktor Saša Golubović

U Školi se trenutno radi na renoviranju prilaznog dela dvorišta i platoa koji su decenijama unazad bili u jako lošem stanju. Sve radove finansiramo uz svesrdnu pomoć Lokalne samouprave, a radovi koji izvodi firma ”Transkop Rašić” iznose 3.200.000 dinara, istakao je Saša Golubović.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da su radovi u Osnovnoj školi bili u planu još prošle godine, ali zbog loših vremenskih uslova nisu bili započeti.

Ove godine izgradili smo novu ogradu oko Škole, a sada se radi na uređenju platoa koji je dotrajao. Gradnja se nastavlja uređenjem toaleta, kabineta i učionica, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Trifunovićeva je poručila da đake prvake, kao i prethodnih godina, i ove godine očekuje po 5000 dinara iz opštinske kase.

Miletic-Milija
Narodni poslanik Milija Miletić

Zadovoljan radovima koji se izvode u svim obrazovnim ustanovama, narodni poslanik Milija Miletić istakao je da će se zalagati da se i u narednom periodu u Svrljigu radi i gradi, pogotovu na mestima gde borave najmlađi Svrljižani koji su budućnost ove male opštine.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • I bilo je vreme. Teško da je postojalo ružnije školsko dvorište u Srbiji.

  • Ako li rade vodovodnu mrezu kao sto su je radili u Drajinac,bolje je da odustanu dok je vreme! Sve sto su mogli da upropaste,upropastili su! Gospodo imate li bar malo savesti? Celog leta nemamo uopste vode…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *