USPEŠNO

Završeni “Susreti sela 2015“

Broj pregleda

Priredbom u selu Plužina, nadmetanjem između domaćina i ekipe Šljivovik – AKUD “Beloinje“, završeni su ovogodišnji “Susreti sela 2015“.

publika

Po oceni stručnog žirija najbolji program imala je ekipa Prekonoge, drugo mesto pripalo je ekipi Šljivovik – AKUD “Beloinje“, a treće mesto podelile su ekipe Crnoljevica/Beloinje i Plužina.

Međutim, organizator, Centar za turizam, kulturu i sport, je iskoristio svoje diskreciono pravo da ne izvrši rangiranje ekipa, već je doneo odluku da se nagrade raspodele ravnopravno svim ekipama koje su učestvovale na ovogodišnjim susretima.

Na taj način sve ekipe proglašene su pobednicima.

Samim tim što su uspeli da se organizuju i pripreme program, zaslužili su da svi ponesu naslov najboljeg, rečeno je u odluci koju je saopštio direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović.

Pročitajte i

Susreti sela 2019. foto: M. M.

,,Susreti sela“ u Grbavču (FOTO+VIDEO)

Manifestacija ,,Susreti sela“ koja se od 2011. godine aktivno održava u Svrljigu večeras je održana u selu Grbavče, a u raznovrsnom programu učestvovali su predstavnici

Počinju ,,Susreti sela“

Manifestacija ,,Susreti sela“ počinje sledećeg ponedeljka u selu Grbavče. Deveti ,,Susreti sela“ počinju sledećeg ponedeljka, 8. jula, u selu Grbavče. Organizator ovogodišnje manifestacije je Centar

1 Komentar

  • Najjaci smo, najjaci!!!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *