OO SVRLJIG
Broj pregleda

USS se priključila akciji ”Čep za hendikep”

Podeli sa prijateljima:

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Svrljig uzeo je učešće u humanitarnoj akciji ”Čep za hendikep” u kojoj se sakupljaju sve vrste plastičnih čepova kako bi se sredstva od reciklaže uplatila za nabavku ortopedskih pomagala.

USS-CEP-ZA-HENDIKEP

Članovi i aktivisti Ujedinjene seljačke stranke danas su kod Bio bloka, na mestu gde se doprema plastična ambalaža, sakupljali čepove i na taj način uključili se u akciju koja se sprovodi po celoj Srbiji.

Predsednica IO USS Jelena Trifunović pozvala je sugrađane da se uključe i sakupljanjem čepova pomognu pomognu akciju.

Inače, inicijator akcije na teritoriji svrljiške opštine je Kolo srpskih sestara Svrljiga.

4 Komentara

    1. Tako i treba, omladince USS na ovakva dela angažovati, da pomognu Kolu srpskih sestara Svrljiga u sakupljanju pomoći za hendikepirane. Ipak bih pozvao čelnice Kola srpskih sestara Svrljiga da se okrenu opštinskoj upravi, a u cilju inicijative da se čelnice ovih organizacijama iz najnerazvijenijih opština Južne i Istočne Srbije okupe u Svrljigu, pod pokroviteljstvom ovdašnjeg Kola, kako bi razmenile informacije o dosadašnjem radu i uspesima. To okupljanje bi mogli, finansijski i organizaciono da pomognu najvidjeniji domaćini Svrljga, a u cilju osnaživanja ovakvog delovanja u najnerazvijenijim opštinama u Srbiji. Živeo Svrljig!!!

  1. U Vranju, ovih dana, italijanska kompanija završava fabriku za 1250 radnika. Vranjanci su privukli investitore i ljudima vratili nadu.

    Ne kažem da su čepovi mala stvar, ali…