IZ SUBOTICE

Nagrađen pet hiljaditi kupač na bazenu

Broj pregleda

Centar za turizam, kulturu i sport i opština Svrljig prigodno su darivali malog Mihajla Crnjanskog iz Subotice, 5000-tog kupača na kompleksu bazena “Pastirište“.

predsednica-sa-5000

Za veoma kratko vreme bazen u Svrljigu je upisao nove rekorde posećenosti, pa je tim povodom pet hiljaditi kupač Mihajlo iz Subotice nagrađen prigodnim poklonom – besplatnim ulazom na bazen za njega i njegovu porodicu i vaučerom za kupovinu školskog pribora.

Drago mi je da nam dolaze gosti sa svih strana, što pokazuje da bazen radi dobro pružajući kvalitetnu uslugu svim posetiocima, izjavila je predsednica opštine Jelena Trfunović čestitajući malom Mihajlu na nagradi.

Da je lepo na bazenu potvrdio je i nagrađeni.

5000-kupač
Srećni dobitnik

Lepo je na bazenu i uvek ću dolaziti kad me mama i tata dovedu u Svrljig, kaže Mihajlo.

Inače, Mihajlova majka je rodom iz Svrljiga i trenutno je na godišnjem odmoru u Svrljigu sa svojom porodicom.

Vredno je istaći da je ulaz na svrljiškom bazenu samo 100 dinara i najjeftiniji je u okruženju.

Pročitajte i

Bazen, foto: S.M.

Važno obaveštenje sa bazena

Kako nam je danas saopštio menadžment kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište” – bazen neće raditi u petak, 16. jula. Kako se navodi u izjavi bazen neće

1 Komentar

  • Čestitam Mihajlovoj majci što je porodicu dovela u svoj Svrljig i tako dala novi sadržaj. Brčkalište je velika novina za decu u Svrljigu, ali i šire gledano, pa se može čestitati i opštinskom rukovodstvu kada je krenulo u investiranje opštinskih sredstava u SC Pastirište. Verujem da se ovih pet hiljada kupača mogu računati kao zadovoljni korisnici usluga, a da će na osnovu njihove priče, sledeće sezone biti bar za 30% više korisnika bazena u Svrljigu. S tim u vezi, opet se okrećem opštinskom rukovodstvu i pozivam ih da se radovi na čitavom kompleksu Bazena ubrzaju do te mere da se čitav posao privede kraju što je pre moguće. Naravno, brzina ne treba da bude na uštrb kvaliteta radova, ali neka bude optimalna, kako bi se i drugi korisnici mogli uvrstiti u te sa plaćenim kartama. Ti prihodi u vanpansionskoj potrošnji su jako značajni za Svrljig i treba se svakoga dana organizovati kako bi bili što razvnovrsniji i veći. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *