ULAGANJE ZA BUDUĆNOST
Broj pregleda
[post-views]

PU ”Poletarac” u novom ruhu

Posle rekonstrukcije krova i prozora na zgradi ”Poletarca”, ovih dana rekonstruisana je i prilazna staza i balkon u dvorištu vrtića.

vrtic-u-novom

Tim povodom završne radove na rekonstrukciji obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

v-r-tic

Direktor PU ”Poletarac” Dejan Miletić ističe da je cilj uređenja osavremljavanje vrtića i stvaranje boljih uslova za rad sa decom u ovoj ustanovi.

Vrednost radova je oko 1.100.000 dinara, a ideja je da se naredne godine, jednim delom iz budžeta a većim delom iz donacija, nastavi sa sličnim aktivnostima na povećanju bezbednosti i zamenom dečjih igračaka u dvorištu.

Predsednica opštine ističe da je zadovoljna adaptacijom i radovima koji su izvršeni na rekonstrukciji ove ustanove.

Novu školsku godinu naši najmlađi započeće u novom ruhu, a mi kao lokalna samouprava trudićemo se da im obezbedimo sve što im je neophodno za njihovo bezbrižno detinjstvo, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Odlična saradnja lokalne samouprave i predškolske ustanove ”Poletarac” daje vidiljivih rezultata i takav odnos negovaćemo i u daljem periodu, poručio je Milija Miletić.

On je istakao da se planiraju nova i veća ulaganja u svrljiški vrtić ali i u ostale obrazovne ustanove u Svrljigu.

Podeli sa prijateljima
[SSB]

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

[SSB]
NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *