Search
Close this search box.
2015
Broj pregleda

Počeli ”Susreti sela”

Podeli sa prijateljima:

Ovogodišnji ”Susreti sela” počeli su u Prekonogi pred mnogobrojnom publikom, a otvorili su ih predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

susretiU prvom ovogodišnjem nadmetanju nastupili su Prekonoga u svojstvu domaćina i gosti iz udruženih sela Crnoljevica i Beloinje.

publika

Po oceni žirija pobedili su domaćini.

susret

Takmičenje se nastavlja 17. avgusta kada će se nadmetati sela Crnoljevica i Beloinje i selo Plužina.

Raspored takmičenja pogledajte na ovom linku.

2 Komentara

  1. Ovogodišnji “Susreti sela” počeli su na Medjunarodni dan mladih i to je izuzetno lepa činjenica pošto sela mogu da opstanu ukoliko mladih bude u njima. Treba kod organizatora ove manifestacije pokrenuti inicijativu da se manifestacije posvećene mladima u Svrljigu mogu tako organizovati da se njihov vrhunac dobije baš na Medjunarodni dan mladih. To bi stvorilo osnovu da se opština Svrljig nadje kao domaćin mnogim mladim ljidima iz Srbije ali i okolinih i udaljenijih zemalja. Sada u Svrljigu i drugim naseljima na teritoriji ove opštine ima mnogo osnova za razne manifestacije mladosti, pa se samo postavlja pitanje ljudskih i materijalnih kapaciteta koji će sve to uzeti da organizuju i realizuju. Podsećam da Marko Mladenović i Kancelarija za mlade imaju značajna iskustva, pa je potrebno sve te resurse okupiti u jednom timu i rezultati će se sigurno videti u najkraćem vremenskom periodu. Živeo Svrljig!!!.

  2. Odusevljena sam desavanjima u Svrljigu i okolini.Mislim da ljudima to treba bez obzira na situaciju,malo lepote da se regenerise dusa….Gosp.Miletic je na dobrom putu…pozz mojim svrljizanima<3

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano