1,5 KM

Asfaltirana ulica Vase Albanca

Broj pregleda

Juče su zvanično zavrešeni radovi na rekonstrukciji ulice Vasilija Anđelkovića Albanca u dužini od 1,5 km. 

valbanca

Tim povodom završne radove obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

v-al

Po rečima Miletića u narednoj godini nastaviće sa iniciranjem za kompletnom rekonstrukcijojm ovog puta koji vodi do Stare planine i znatno je bliži nego preko opštine Knjaževac.

Predsednica opštine Jelena Trifunović ističe da će se narednih dana nastaviti sa gradnjom trotoara kako bi celokupna ulica dobila novi izgled i bila spremna za predstojeću zimsku sezonu.

Narodni poslanik Milija Miletić iskoristio je priliku i apelovao na sve vozače koji prolaze ovom trasom da brzinu prilagode uslovima puta i da se znatno povede računa o brzini kretanja na ovom putnom pravcu.

Miletic

Očekujem još veće investicije u infrastrukturi. Opština radi na uređenju grada kako bi stvorila što bolji poslovni ambijent za buduće strane i domaće ulagače, ali i turiste koji dolaze kod nas, rekao je Miletić.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Voda, ilustracija, Redakcija

Trenutno ulica Vase Albanca bez vode

U 9h došlo je do isključenja sa vodovoda ulice Vasilija Anđelkovića Albanca sa svim pripadajućim ulicama od mosta na Pravačkoj reci do AD Pobeda.  Vode

2 Komentar

  • Opština radi i tu se slažem sa g-dinom Milijom Miletiće, ali bilo bi dobro da se formalno okupe privrednici i preduzetnici Svrljiga pa da se osvrnu na protekle manifestacije i njihovo učešće u njima. Koliko su oni doprineli da se tim manifestacijama promoviše Svrljig ali i koliko su organizatori tih manifestacija stvorili uslove za povećanje realizacije proizvoda i usluga privrednika i preduzetnika u Svrljigu. Treba čuti i predloge za poboljšanje tradicionalnih manifestacija u Svrligu jer imaju osnovu privrednici i preduzetnici da se pitaju za poslovni ambijent. Ovo smatrajte pokretanjem inicijative da se ovakvim okupljanjem rukovodstva opštine sa registrovanim privrednicima i preduzetnicima učini analiza proteklog i priprema za predstojeće uticaje na poslovni ambijent na teritoriji ove opštine. Treba sagledati i uticaj infrastrukturnih poboljšanja – asfaltiranja ulica na poboljšanje poslovnog ambijenta, posmatrano po delatnostima privrednika i preduzetnika. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *