Miletić obišao mesta požara i razgovarao sa sugrađanima

ČOVEK IZ NARODA

Narodni poslanik Milija Miletić u toku jučerašnjeg popodneva obišao je firmu ‘Zdravac plus”, Andrije Todorovića – mladog privrednika iz Svrljiga kome je sredinom jula izgoreo pogon sušare, kao i porodicu Vučković iz sela Grbavče čija se štala zapalila posle udara groma.

obilazak

Naime, u firmi ”Zdravac plus” došlo je do požara u pogonu sušare i tom prilikom potpuno je izgoreo ekonomski objekat i velika količina sušene robe.

pozar

Miletić je ovom prilikom istakao da će opština Svrljig uložiti napore da pomogne svojim sugrađanima, pogotovu mladim ljudima koji pokušavaju da u ovim teškim vremenima započnu posao.

pozar 2

Kao predstavnik odbora za poljoprivredu i predsednik pododbora za najnerazvijenija područja uložiću napore da pomognem oštećenim ljudima u požarima, kako onima u privredi, tako i mojim poljoprivrednicima koji mukotrpno rade u poljima, ističe Miletić.

Takođe, u toku dana Miletić je obišao i poljoprivredno gazdinstvo Vučković Desimira u selu Grbavče gde je prilikom udara groma izgoreo deo štale i krov.

pozar-grbavce

 Pričinjena je velika šteta na objektu ovog domaćinstva, ali na sreću stoka koja je bila u štali preživela je. Poljoprivrednici su u zaista lošem materijalnom položaju i neophodno im je pomagati, za šta se ja neizmerno zalažem. Probleme sa terena preneću Odboru za poljoprivredu, kako bi pronašli mogućnost za njihovo rešavanje, rekao je Miletić.

Povezano

1 Komentari

  • Pa bas ce da im pomogne sto razgovara

Komentar

Your email address will not be published.