Search
Close this search box.
ČOVEK IZ NARODA
Broj pregleda

Miletić obišao mesta požara i razgovarao sa sugrađanima

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić u toku jučerašnjeg popodneva obišao je firmu ‘Zdravac plus”, Andrije Todorovića – mladog privrednika iz Svrljiga kome je sredinom jula izgoreo pogon sušare, kao i porodicu Vučković iz sela Grbavče čija se štala zapalila posle udara groma.

obilazak

Naime, u firmi ”Zdravac plus” došlo je do požara u pogonu sušare i tom prilikom potpuno je izgoreo ekonomski objekat i velika količina sušene robe.

pozar

Miletić je ovom prilikom istakao da će opština Svrljig uložiti napore da pomogne svojim sugrađanima, pogotovu mladim ljudima koji pokušavaju da u ovim teškim vremenima započnu posao.

pozar 2

Kao predstavnik odbora za poljoprivredu i predsednik pododbora za najnerazvijenija područja uložiću napore da pomognem oštećenim ljudima u požarima, kako onima u privredi, tako i mojim poljoprivrednicima koji mukotrpno rade u poljima, ističe Miletić.

Takođe, u toku dana Miletić je obišao i poljoprivredno gazdinstvo Vučković Desimira u selu Grbavče gde je prilikom udara groma izgoreo deo štale i krov.

pozar-grbavce

 Pričinjena je velika šteta na objektu ovog domaćinstva, ali na sreću stoka koja je bila u štali preživela je. Poljoprivrednici su u zaista lošem materijalnom položaju i neophodno im je pomagati, za šta se ja neizmerno zalažem. Probleme sa terena preneću Odboru za poljoprivredu, kako bi pronašli mogućnost za njihovo rešavanje, rekao je Miletić.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano