Search
Close this search box.
USPEŠAN POČETAK
Broj pregleda

Za nedelju dana bazen u Svrljigu posetilo više od 4500 ljudi

Podeli sa prijateljima:

Po podacima Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig, kome je poveren kupališni kompleks ”Pastirište”, za sedam dana – koliko radi bazen, kupališni kompleks posetilo je oko 4500 kupača.

bazen svrrljig

Karte se ne naplaćuju deci do sedam godina starosti, a njih je za nedelju dana na Kompleksu došlo oko hiljadu.

Oko 3500 ljudi kupilo je kartu po ceni od 100 dinara.

Iz uprave Kupališnog kompleksa poručuju da je ova sezona, iako na izmaku, počela uspešno, te da se 2016. godine očekuje veći broj gostiju i turista i početak rada velikog bazena.

Na svrljiškom Kompleksu bazena dolaze i kupači iz susednih gradova i opština, Niša, Knjaževca, Pirota, Aleksinca i drugih manjih mesta u blizini.

3 Komentara

  1. Broj kupljenih karata i prihod koji je ostvaren od toga pokazuje da se ulaganje može isplatiti pravim poslovanjem i odnosom sa ciljnim grupama koje su potrošači Brčkališta. Deca su pokretač zajednice, a kud oni krenu tu se i stariji nadju. Pametno se treba potruditi, da se u Svrljig privuče što je više moguće dece iz mesta koja su dobro saobraćajno povezana sa ovom opštinom. Centar za turizam, kulturu i sport ima izazov da se ta ciljna grupa postavi u fokus organizacije manifestacija na plivalištu SC Pastirište, sledećih godina. Evo izazova i za Kancelaruju za mlade tj. za Marka kao projekt menadžera i prvog pomoćnika predsednice Jelene Trifunović. Živeo Svrljig!!

  2. Jedna, relativno mala, investicija koja će se vremenom otplatiti, je promenila život u Svrljigu za 180 stepeni. Najvažnije, otvoreno je nekoliko novih radnih mesta. To je put kojim treba nastaviti dalje. Dakle, ne bacati novac u bunar nego ga ulagati u dobre projekte.

    1. Zbog zdravstvenih problema , mozda nikada necu zaplivati u tom bazenu, ali sam presrecan sto je taj poduhvat jednom resen.To je bio san svih , ne samo gradjana Svrljiga , nego i cele opstine. V.P.

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano