Search
Close this search box.
USPEŠAN POČETAK
Broj pregleda

Za nedelju dana bazen u Svrljigu posetilo više od 4500 ljudi

Podeli sa prijateljima:

Po podacima Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig, kome je poveren kupališni kompleks ”Pastirište”, za sedam dana – koliko radi bazen, kupališni kompleks posetilo je oko 4500 kupača.

bazen svrrljig

Karte se ne naplaćuju deci do sedam godina starosti, a njih je za nedelju dana na Kompleksu došlo oko hiljadu.

Oko 3500 ljudi kupilo je kartu po ceni od 100 dinara.

Iz uprave Kupališnog kompleksa poručuju da je ova sezona, iako na izmaku, počela uspešno, te da se 2016. godine očekuje veći broj gostiju i turista i početak rada velikog bazena.

Na svrljiškom Kompleksu bazena dolaze i kupači iz susednih gradova i opština, Niša, Knjaževca, Pirota, Aleksinca i drugih manjih mesta u blizini.

3 Komentara

  1. Broj kupljenih karata i prihod koji je ostvaren od toga pokazuje da se ulaganje može isplatiti pravim poslovanjem i odnosom sa ciljnim grupama koje su potrošači Brčkališta. Deca su pokretač zajednice, a kud oni krenu tu se i stariji nadju. Pametno se treba potruditi, da se u Svrljig privuče što je više moguće dece iz mesta koja su dobro saobraćajno povezana sa ovom opštinom. Centar za turizam, kulturu i sport ima izazov da se ta ciljna grupa postavi u fokus organizacije manifestacija na plivalištu SC Pastirište, sledećih godina. Evo izazova i za Kancelaruju za mlade tj. za Marka kao projekt menadžera i prvog pomoćnika predsednice Jelene Trifunović. Živeo Svrljig!!

  2. Jedna, relativno mala, investicija koja će se vremenom otplatiti, je promenila život u Svrljigu za 180 stepeni. Najvažnije, otvoreno je nekoliko novih radnih mesta. To je put kojim treba nastaviti dalje. Dakle, ne bacati novac u bunar nego ga ulagati u dobre projekte.

    1. Zbog zdravstvenih problema , mozda nikada necu zaplivati u tom bazenu, ali sam presrecan sto je taj poduhvat jednom resen.To je bio san svih , ne samo gradjana Svrljiga , nego i cele opstine. V.P.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano