ZAMENA STUBOVA
Broj pregleda

Sastanak sa predstavnicima ”Jugoistoka”

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić proteklog vikenda, u prostorijama ED Svrljig, sastali su se sa direktorom PD “Jugoistok“ Darkom Bulatovićem, direktorom direkcije za planiranje i investicije “Jugoistok“ Vladimirom Ljubićem i šefom ispostave elektrodristribucije u Svrljigu Miodragom Videnovićem.

00-02,

Sastanak sa temom zamena stubova na teritoriji opštine Svrljig inicirao je narodni poslanik Milija Miletić, na osnovu dogovora koji je postignut sredinom juna 2015. godine kojim je precizirano da se izvrši zamena 1000 električnih stubova na teritoriji svrljiške opštine, koji su bili ugroženi tokom prošle zime kada je Svrljig zahvatilo veliko nevreme.

Insistiram da se svi dogovoreni poslovi završe do kraja godine kako bi smo sigurni ušli u 2016. godinu. Sastanku je prisustvovao i direktor “Jugoistoka“ Darko Bulatović i lično sam ga upoznao sa problemom, i apelovao da se što pre reši, rekao je Miletić.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović insistirala je da se rasveta reši u svim delovima Svrljiga, da se osvetli svako selo, mahala i svaka mračna ulica na teritoriji svrljiške opštine.

Svrljižani su uredne platiše i zaslužuju kvalitetnu uslugu od strane elektrodistribucije, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Na kraju dogovoreno je da se intenzivnije radi na zameni stubova kako bi se svi poslovi obavili u roku i na vreme.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Na teritoriji opstine u narednih pet godina tesko da moze da se izvrsi zamena 1000 stubova tako da od ovog dogovora nema nista a do kraja 2015 najoptimisticnije stotinu.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *