ZAMENA STUBOVA

Sastanak sa predstavnicima “Jugoistoka“

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić proteklog vikenda, u prostorijama ED Svrljig, sastali su se sa direktorom PD “Jugoistok“ Darkom Bulatovićem, direktorom direkcije za planiranje i investicije “Jugoistok“ Vladimirom Ljubićem i šefom ispostave elektrodristribucije u Svrljigu Miodragom Videnovićem.

00-02,

Sastanak sa temom zamena stubova na teritoriji opštine Svrljig inicirao je narodni poslanik Milija Miletić, na osnovu dogovora koji je postignut sredinom juna 2015. godine kojim je precizirano da se izvrši zamena 1000 električnih stubova na teritoriji svrljiške opštine, koji su bili ugroženi tokom prošle zime kada je Svrljig zahvatilo veliko nevreme.

Insistiram da se svi dogovoreni poslovi završe do kraja godine kako bi smo sigurni ušli u 2016. godinu. Sastanku je prisustvovao i direktor “Jugoistoka“ Darko Bulatović i lično sam ga upoznao sa problemom, i apelovao da se što pre reši, rekao je Miletić.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović insistirala je da se rasveta reši u svim delovima Svrljiga, da se osvetli svako selo, mahala i svaka mračna ulica na teritoriji svrljiške opštine.

Svrljižani su uredne platiše i zaslužuju kvalitetnu uslugu od strane elektrodistribucije, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Na kraju dogovoreno je da se intenzivnije radi na zameni stubova kako bi se svi poslovi obavili u roku i na vreme.

Pročitajte i

Nekoliko sela bez struje do 14h

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu bez struje do 14h ostaće nekoliko sela.  Naime, do 14h struju neće imati: deo sela

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Struja, ilustracija, foto: Redakcija

Pojedina sela i gradske ulice bez struje

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati sela: Kopajkošara, Popšica, Pirkovac i Labukovo. 

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

Ilustracija, dalekovodi, foto: Manseok Kim, pixabay.com

Prekidi u snabdevanju električnom energijom

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u naselju Ljubovac, te u ulici Mrgudovoj, dolaziće do povremenih prekida u napajanju električnom energijom, saopšteno je iz Elektrodistribucije.  Kratkotrajni

1 Komentar

  • Na teritoriji opstine u narednih pet godina tesko da moze da se izvrsi zamena 1000 stubova tako da od ovog dogovora nema nista a do kraja 2015 najoptimisticnije stotinu.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *