Search
Close this search box.
ZAMENA STUBOVA
Broj pregleda

Sastanak sa predstavnicima ”Jugoistoka”

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić proteklog vikenda, u prostorijama ED Svrljig, sastali su se sa direktorom PD “Jugoistok“ Darkom Bulatovićem, direktorom direkcije za planiranje i investicije “Jugoistok“ Vladimirom Ljubićem i šefom ispostave elektrodristribucije u Svrljigu Miodragom Videnovićem.

00-02,

Sastanak sa temom zamena stubova na teritoriji opštine Svrljig inicirao je narodni poslanik Milija Miletić, na osnovu dogovora koji je postignut sredinom juna 2015. godine kojim je precizirano da se izvrši zamena 1000 električnih stubova na teritoriji svrljiške opštine, koji su bili ugroženi tokom prošle zime kada je Svrljig zahvatilo veliko nevreme.

Insistiram da se svi dogovoreni poslovi završe do kraja godine kako bi smo sigurni ušli u 2016. godinu. Sastanku je prisustvovao i direktor “Jugoistoka“ Darko Bulatović i lično sam ga upoznao sa problemom, i apelovao da se što pre reši, rekao je Miletić.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović insistirala je da se rasveta reši u svim delovima Svrljiga, da se osvetli svako selo, mahala i svaka mračna ulica na teritoriji svrljiške opštine.

Svrljižani su uredne platiše i zaslužuju kvalitetnu uslugu od strane elektrodistribucije, poručila je predsednica opštine Jelena Trifunović.

Na kraju dogovoreno je da se intenzivnije radi na zameni stubova kako bi se svi poslovi obavili u roku i na vreme.

Jedan komentar

  1. Na teritoriji opstine u narednih pet godina tesko da moze da se izvrsi zamena 1000 stubova tako da od ovog dogovora nema nista a do kraja 2015 najoptimisticnije stotinu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano