Search
Close this search box.
KK ''SVRLJIG''
Broj pregleda

Počeo turnir ”Tri na tri”

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 4. avgusta, zvanično je počeo turnir ”Tri na tri” u organizaciji KK “Svrljig“, pod pokroviteljstvom opštine Svrljig.  Turnir će trajati od 4. do 10. avgusta.

tri-na-tri

Turnir su zvanično otvorili narodni poslanik Milija Miletić i potpredsednica KSS i bivša reprezentativka Srbije Ana Joković.

otvaranje

Na turniru učestvuje 32 ekipe u konkurenciji devojčica i dečaka.

Početak turnira ozvaničila je i prijateljska utakmica između ekipe KK ”Svrljig” i ŽKK ”Student” iz Niša.

Trener KK ”Svrljig” Igor Radivojević iskoristio je priliku i pozvao sve ljubitelje sporta da dođu i uživaju u lepotama košarke na SC ”Pastirište”.

Detaljnije na fejsbuk stranici turnira: https://www.facebook.com/turnirsvrljig3x3

2 Komentara

  1. Čestitam na još jednom višednevnom turniru u Svrljigu, ovoga leta, a posebno svim organizatorima jer su učinili veliku promociju ove opštine. Značajno je da Svrljig na mapi ljubitelja košarkaškog nadmetanja tri na tri, bude prepoznat kao dobar turnir za mlade. S tim u vezi bilo bi dobro da se svi verzirani za organizaciju sportskih manifestacija u Svrljigu okupe oko KK Svrljig kako bi se napravio tim za promociju ovog takmičenja tri na tri. Naravno, da pozivam i na obilazak dobrih i uspešnih privrednika i preduzetnika sa čitave teritorije opštine Svrljig kako bi se napravila materijalna potpora za što snažniju promociju ovog turnira (u 2016. godini). Ovde se pravi i poslovna veza sa onima koji imaju smeštajne kapacitete, jer višednevni turniri zahtevaju smeštaj i ishranu tj. otvaraju mogućnosti za vanpansionsku potrošnju u Svrljigu. Ko privuče mlade košarkaše i košarkašice na turnir tri na tri, iz Srbije i okolnih zemalja, biće onaj koji će najbolji deo finansijskog kajmaka da skupi u prvim godinama ovog turnira. Živeo Svrljig!!!

  2. treba pozvati selektora gospodjicu maljkovic ima tu i nekoliko interesantnih i za a selekciju, samo da pozuri jer moze da se desi da ih odvedu za ameriku u profi klubove

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano