Search
Close this search box.
POSLE MNOGO GODINA
Broj pregleda

Počelo asfaltiranje ulice Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Danas su zvanično počeli radovi na asfaltiranju ulice Vasilija Anđelkovića Albanca u dužini od 1500 metara.

asfaltiranje-vase-albanca

Tim povodom radove na ovoj trasi obišli su predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić.

Danas je asfaltiran prvi deo ove saobraćajnice koja je od velikog značaja za Svrljižane. Svi oni koji putuju prema Babinom zubu prolaze ulicom Vase Albanca i jedna je od najprometnijih ulica koja je do danas bila u jako lošem stanju sa puno oštećenja, ali danas smo sliku ove ulice značajno promenili, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović prilikom obilaska gradilišta.

Do kraja godine očekuje nas izgradnja trotoara u Hadžićevoj ulici od Doma zdravlja prema firmi ”Kameleon”.

ulica

Kao i sve ostale, i ova ulica je veoma bitna za našu opštinu. Vrlo je bitno da sugrađani znaju da sam dobio uverenja od premijera i potpredsednice Vlade Srbije da će se u toku naredne godine ući u postupak završetka kompletnog puta prema Staroj planini, odnosno Babinom zubu, poručio je Miletić i dodao da je ovo šansa za razvoj Svrljiga.

Ovih dana očekuje se asfaltiranje trotoara i uređenje zelenog pojasa.

2 Komentara

  1. Aman ljudi dosta o Babinom zubu kao potencijalu za razvoj Svrljiga, već gledajte kako da se pomogne babama i dedama koji imaju svoja dvorišta ka upravo uredjenim ulicama. Njima koji ne mogu zbog starosti i oslabljenosti organizma, pa i zbog nedostatka sredstava, treba omladina USS da pomogne da sredi dvorišta i okućnice cele, pa da sve bude što lepšeg izgleda, ali i lagodnijeg života u tim upravo asfaltiranim ulicama Svrljiga. Ima puno posla za opštinsku upravu ali i za vladajuću USS, pa ako budu bolje organizovani biće i većeg broja odbornika posle lokalnih izbora. Sad je prilika da se pokaže sposobnost svakog od rukovodilaca u opštinskoj strukturi, sad kad se privukla pažnja vlasti i javnosti ka Svrljigu. Gvoždje se kuje dok je vruće, kaže naš pamenti narod u svojoj izreci, a ovde se vidi ko je za dalje rukovodjenje u opštinskoj upravi i drugim značajnim organizacijama na nivou opštine, a kome se treba reći HVALA i dovesti zamena, da uradi posao bolje i uspešnije. Živeo Svrljig!!!

  2. Izgradnja puta do Kalne je dobra vest. Više automobila znači više kupaca u ulici V.Albanca. Zaživeće poneka prodavnica, kafana, možda čak i etno selo na potezu Svrljig-Crnoljevica. Međutim, time se osnovni problem ne rešava. U Svrljigu žive i neka obrazovana deca-lekari, ekonomisti, inženjeri, slikari… Da li hoćemo da oni svojim znanjem mogu da zarade za hleb u Svrljigu ili da se jednostavno odsele. Ako je ovo drugo, na pravom smo putu.

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiske novine predstavljaju

Pravoslavni crkveni kalendar

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano

Tradicija i zajedništvo