PRIPREME
Broj pregleda

Budućnost – FK Svrljig 2:4

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

 • Sve dok je ijedan igrač sa strane, novac koji se daje FK-u je bačen novac. Kad su već zonaši, neka igraju svrljiška deca i nek se bave sportom.

  • Žalosno je ovakvo razmišljanje kada su rezultate protekle sezone ostvarili na nivou koji nije moguć sa svrljiškom decom. Poštovani g-dine napravite tim samo od svrljiške dece i pokušajte da nadigrate ovaj tim sa strane, pa eto vam prilike da dokažete da ovaj koncept tima nije dobar. Usko gledate i ne vidite koliko je dobro što je pobeda na pobedu donosila promocije sve dece, pa i svrljiške. Pogledajte druge sportove i budite zadovoljni što tamo svrljiška deca lepo napreduju. Živeo Svrljig!!.

   • Ja zelim da sve svrljiska deca igraju ali ih fudbal ne zanima. Pa ja moram za 5000din igram zelim i vise a dacu i vise sad sam mlad i neiskusan ali vezbacu i otici cu dalje. HVALA SVRLJISKOJ OMLADINI STO MI OMOGUCUJU DA STEKNEM ISKUSTVO.

 • Zašto bi građani Svrljiga, svojim novcem, plaćali igrače iz drugih gradova? Zarad rezultata! Kakvih to rezultata?
  Jedina svrha tog kluba je da lokalna deca igraju fudbal pa makar bili zadnji na tabeli. Ako je nekome do rezultata, neka privatizuje klub, pa neka svojim parama dovodi i strance.

  • Poštovani DFilipovic, gradjani Svrljiga su svojim parama plaćali igrače koji dolaze van ove opštine, ali su svojim igrama i uspešnom promocijom FK Svrljig promovisali i mesto odakle dolazi taj klub. Ne činite greh i ne osporavajte one rezultate koji su postignuti, tu efektivnost u golovima i kod kuće i na strani, jer upravo to pokreće mlade svrljižane da se posvete fudbalu. Ima Svrljig dobru promociju kroz nastupe ovog kluba i treba da nastavi da ulaže pare u takve rezultate čitave ove godine, sa nadom da će se klub i opština spojiti u organizaciji jubileja fudbala u Svrljigu. Pisao sam o dobrom ulaganju kada je pitanje samog FK ali i gradskog stadiona, jer treba sve spremiti da se čitave 2016. slavi fudbal u Svrljigu, da se na osnovu toga napravi dolazak inostranih ekipa, koje bi u nekom turnirskom obliku obeležile tu veliku godišnjicu FK Svrljig. Svrljišku decu treba pokrenuti ka fudbalu, ali ne treba biti tako uskih pogleda na FK Svrljig kao činilac kojim se pokreće lokalni život pretežno muških stanovnika opštine Svrljig. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *