JUBILARNA
Broj pregleda

Svečano obeležavanje desete ”Belmužijade”

Opština Svrljig svečano obeležava desetu – jubilarnu privredno-turističku i kulturnu manifestaciju ”Belmužijadu” koja počinje sutra, a završava se koncertom Ace Lukasa u nedelju.

svrljig-slaviGrad je ukrašen, na bilbordima su slike dobrodošlice sa motivima ”Belmužijade”, a trgovci i ugostitelji se spremaju da ugoste veliki broj turista iz čitave Srbije i regiona.

Po rečima organizatora očekuje se više od 80 000 gostiju-turista.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Čestitam na uradjenom, a trgovcima i ugostiteljima želim da dobro rade ova tri dana i naprave promet robe i usluga koji će se osetiti pozitivno u svim porodicama na teritoriji opštine Svrljig. Organizatorima Belmužijade držim palčeve da sve u realizaciji ove manifestacije bude OK, kako na početku tako i do poslednjeg minuta. Svim stanovnicima opštine Svrljig želim da ova tri dana budu lepi, kako po vremenu tako i po broju gostiju a najviše po vanpansionskoj potrošnji. Kako se u ova tri dana pokažete kao domaćini pamtiće vas i govoriti dalje, a ta reklama bilo da je pozitivna ili negativna veoma je značajna za dalji život svih u ovoj opštini. Ovo su dani kada sve najlepše treba da bude i neka se veseli ulicama Svrljiga. Živeo Svrljig!!!

  • Kombasijada,Bezmudijada itd..,hahaha..God opened the heavens!

Komentar

Your email address will not be published.