Search
Close this search box.
JUBILARNA
Broj pregleda

Svečano obeležavanje desete ”Belmužijade”

Podeli sa prijateljima:

Opština Svrljig svečano obeležava desetu – jubilarnu privredno-turističku i kulturnu manifestaciju ”Belmužijadu” koja počinje sutra, a završava se koncertom Ace Lukasa u nedelju.

svrljig-slaviGrad je ukrašen, na bilbordima su slike dobrodošlice sa motivima ”Belmužijade”, a trgovci i ugostitelji se spremaju da ugoste veliki broj turista iz čitave Srbije i regiona.

Po rečima organizatora očekuje se više od 80 000 gostiju-turista.

2 Komentara

  1. Čestitam na uradjenom, a trgovcima i ugostiteljima želim da dobro rade ova tri dana i naprave promet robe i usluga koji će se osetiti pozitivno u svim porodicama na teritoriji opštine Svrljig. Organizatorima Belmužijade držim palčeve da sve u realizaciji ove manifestacije bude OK, kako na početku tako i do poslednjeg minuta. Svim stanovnicima opštine Svrljig želim da ova tri dana budu lepi, kako po vremenu tako i po broju gostiju a najviše po vanpansionskoj potrošnji. Kako se u ova tri dana pokažete kao domaćini pamtiće vas i govoriti dalje, a ta reklama bilo da je pozitivna ili negativna veoma je značajna za dalji život svih u ovoj opštini. Ovo su dani kada sve najlepše treba da bude i neka se veseli ulicama Svrljiga. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano