BRZO I EFIKASNO
Broj pregleda

Održana 27. sednica Skupštine

Verifikaciom mandata odborniku Vladi Pejčiću (SNS), usvajanjem završnog računa budžeta opštine Svrljig za prošlu godinu i predlog Odluke o subvencionisanom prevozu, tačke su koje su obeležile 27. sednicu SO Svrljig koja je održana danas.

27-SO-SVRLJIG
Vlada Pejčić polaže zakletvu

Naime, pošto je Dragan Petrović iz redova naprednjaka na prošloj sednici izabran za zamenika predsednice opštine Svrljig, na njegovo mesto došao je Vlada Pejčić iz redova Srpske napredne stranke.

Njemu je na današnjoj sednici verifikovan mandat, a on je iskoristio priliku pozdravio kolege i najavio saradnju sa svima za dobrobit svih građana Svrljiga.

SO-SVRLJIG

U nastavku sednice sve je teklo očekivano – bez mnogo polemike i rasprave, usvojen je završni račun budžeta opštine Svrljig, Predlog operativnog plana za vode drugog reda, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku Nadzornog odbora JKSP ”Svrljig” o raspodeli dobiti.

Takođe, na današnjoj sednici odbornici su razrešili i ponovo imenovali Zorana Gavrilovića za v.d. direktora Centra za turizam kulturu i sport.

Na današnjoj sednici usvojen je Predlog odluke o subvencionisanom prevozu koji će u budućem periodu moći da koriste trudnice, lica preko 67 godina starosti, osobe sa invaliditetom i njihovi pratioci, studenti završnih godina fakulteta, učenici Srednje škole u Svrljigu.

Inače, za ostvarivanje ovih prava neophodno je da lice ima prebivalište na teritoriji opštine Svrljig, obrazložio je izvestilac po ovoj tački dnevnog reda – pomoćnik predsednice Marko Mladenović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Con jóvenes y prometedores muchachos tales progresarán más rápido.

  • Jedvaa cekam izbore da se ovi pociste

  • La vida en la ciudad como Svrljig es demaciado agitada…

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *