RADNO

Počelo uređenje trotoara kod gradskog parka

Ukupan broj pregleda:

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević obišao je danas radove na uređenju i asfaltiranju trotoara oko gradskog parka.

Asfalt-Grad

Trudimo se da boljom infrastrukturom modernizujemo Svrljig, i stvorimo bolji poslovni ambijent, privučemo investitore, ali i turiste koji posećuju opštinu Svrljig, rekao je Antonijević.

Radovi se izvode preko JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“ iz sredstava Opštine Svrljig.

U toku narednih dana nastavlja se uređenje trotoara od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

Jedan komentar

  1. Pošto se opštinska uprava uhvatila sredjivanja javnih površina, bilo bi dobro da se mladi i stari Svrljižani uhvate sredjivanja privatnih prostora pa će stvarno biti prijatnije za oko i dušu svakog putnika namernika, kada dodje u Svrljig. To je ono što fali da upotpuni poslovni ambijent ovog mesta, pa predlažem predsednici Jeleni da organizuje neko takmičenje za najbolju privatnu okućnicu, najuredjniji privatni stambeni i poslovni prostor, tako da i privatna kreativnost i kapital se pokrenu u cilju boljeg životnog i poslovnog okruženja u samom Svrljigu, ali i u svim naseljima koji čine ovu opštinu. Ima šta da se radi po privatnim kućama i okućnicama, pa pozivam Svrljižane da pokažu koliko su kreativni i koliko svojim trudom i radom mogu da naprave lepo životno i radno okruženje. Živeo Svrljig!!!.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *