RADNO

Počelo uređenje trotoara kod gradskog parka

Ukupan broj pregleda:

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević obišao je danas radove na uređenju i asfaltiranju trotoara oko gradskog parka.

Asfalt-Grad

Trudimo se da boljom infrastrukturom modernizujemo Svrljig, i stvorimo bolji poslovni ambijent, privučemo investitore, ali i turiste koji posećuju opštinu Svrljig, rekao je Antonijević.

Radovi se izvode preko JP “Direkcije za izgradnju Svrljiga“ iz sredstava Opštine Svrljig.

U toku narednih dana nastavlja se uređenje trotoara od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

1 Komentar

  • Pošto se opštinska uprava uhvatila sredjivanja javnih površina, bilo bi dobro da se mladi i stari Svrljižani uhvate sredjivanja privatnih prostora pa će stvarno biti prijatnije za oko i dušu svakog putnika namernika, kada dodje u Svrljig. To je ono što fali da upotpuni poslovni ambijent ovog mesta, pa predlažem predsednici Jeleni da organizuje neko takmičenje za najbolju privatnu okućnicu, najuredjniji privatni stambeni i poslovni prostor, tako da i privatna kreativnost i kapital se pokrenu u cilju boljeg životnog i poslovnog okruženja u samom Svrljigu, ali i u svim naseljima koji čine ovu opštinu. Ima šta da se radi po privatnim kućama i okućnicama, pa pozivam Svrljižane da pokažu koliko su kreativni i koliko svojim trudom i radom mogu da naprave lepo životno i radno okruženje. Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *