FUDBAL I BASKET
Broj pregleda

”Tri na tri” – sportski dani u Drajincu

U svrljiškom selu Drajinac u subotu, 13. juna, počeo je treći turnir u malom fudbalu ”Tri na tri”. Po prvi put uporedo održava se i turnir u basketu.

Sport-DrajinacTurnir u fudbalu, početnim udarcem, otvorila je predsenica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Inače, ova sportska manifestacija se održava u organizaciji Udruženja građana ”Mladi na selu” koji su u prethodnom periodu konkurisali kod opštine Svrljig za realizaciju ovog projekta.

Cilj projekta Udruženja koji je podržala opština Svrljig je svakako afirmacija sporta i u seoskim sredinama, podsticanje i druženje među mesnim zajednicama i privlačenjem sve većeg broja mladih na selu, rekla je predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović prilikom otvaranja turnira.

Na ovaj način dislociraju se pojedina dešavanja iz centra Svrljiga u okolnim selima.

Na ovogodišnjem turniru prijavljeno je 12 ekipa koje će se takmičiti u malom fudbalu i 6 ekipa u basketu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • kako mi je cudna slika kada nema g. Miletica? gde je on?

  • Svaka čast za pomoć selu Drainac da organizuje ovakva sportska dešavanja. Tri na Tri mogu u fudbalu i košarci i stvarno je to metoda koja okuplja široku lepezu ljubitelja ova dva sporta. Pošto je to na nacionalnom nivou doseglo medjunarodno priznate rezultate, koristim ovu priliku da pozovem predsednicu Jelenu Trifunović da bude domaćica najboljim ekipama iz drugih delova Srbije i time upotpuni ponudu sportskog turizma u Svrljigu. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *