ELEKTROMREŽA

Kreće zamena 1000 stubova

Broj pregleda

Na radnom sastanku predstavnika “Jugoistoka“, Elektrodistribucija ogranka Svrljig i Knjaževac sa predstavnicima lokalne samouprave, koji je održan 11. juna na inicijativu narodnog poslanika Milije Miletića, dogovoreno je da se što pre započne projekat zamene 1000 stubova i pet trafo stanica.

sastanak

Niskonoseći stubovi su u lošem stanju, a skoro 80 odsto niskonaponske mreže vezano je na drvenim stubovima i potrebno ih je što pre zameniti, rečeno je na sastanku.

Rekonstrukcija stubova mora da se obavi najpre u selima, gde smo tokom prošle zime imali problema sa poledicom, odnosno u skoro svim selima. Želimo da dočekamo predstojeću zimu sigurni, da ne strepe naši žitelji da li će imati struju, rekao je Miletić nakon sastanka.

On je takođe naglasio da su Svrljižani uredne platiše i da zaslužuju uredno snabdevanje električnom energijom.

Vladimir Ljubić – direktor direkcije za planiranje i investicije “Jugoistok“ d.o.o. ističe da ovaj posao mora da se završi što pre, ali takođe, očekuje svesrdnu pomoć građana i lokalne samouprave.

Pročitajte i

Nekoliko sela bez struje do 14h

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog radova na dalekovodu bez struje do 14h ostaće nekoliko sela.  Naime, do 14h struju neće imati: deo sela

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Struja, ilustracija, foto: Redakcija

Pojedina sela i gradske ulice bez struje

Kako nam je saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati sela: Kopajkošara, Popšica, Pirkovac i Labukovo. 

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

2 Komentar

  • Koliko god mrzeli Miliju, on najvise ucinio za opstinu Svrljig od svih drugih.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *