Search
Close this search box.
SŠ ''DUŠAN TRIVUNAC DRAGOŠ''
Broj pregleda

Srednjošklci proslavili maturu

Podeli sa prijateljima:

Proteklog vikenda srednjoškolci SŠ ”Dušan Trivunac Dragoš”, njih pedesetak, proslavilo je maturu i oprostilo se od srednjoškolskih klupa u Svrljigu.

djak-generacijeTim povodom, u ime Skupštine opštine Svrljig, Dragani Živadinović – đaku generacije Stručne škole ”Dušan Trivunac Dragoš” uručena je pohvalnica, dok je plaketu opštine Svrljig dobio Milutin Marjanović za izuzetne nastavne i vannastavne aktinvosti.

Djak-g.

U ime opštine Svrljig pohvalnice su uručili narodni poslanik Milija Miletić i većnica Iva Antić.

Dragi maturanti, poštovani profesori i direktorka, radujem se što u svojstvu većnice za omladinu delim sa vama ovo vaše veliko veče ozvezdano mladošću. Večeras je krunisan vas 12-godišnji boravak u školskim klupama, i srećna sam što mogu da primetim da svaki pojedini dragulj iz te krune sija punim sjajem. Pomenutih 12god nije mali period, ali nisu male ni odluke koje su pred vama, nemojte biti zastrašeni njjihovom veličinom niti brojnošću koraka koji vode njihovom ostvarenju, rekla je većnica Iva Antić.

MATURA

Proslava mature nastavljena je u restoranu ”Kruna”.

Jedan komentar

  1. Čestitam maturantima na završetku ovog ciklusa školovanja. Poželeo bih svakome od njih uspešan nastavak školovanja, ali ukoliko to nije svakome i moguće, neka se obrati za pomoć u Kancelariji za mlade i baš gore imenovanoj odbornici za mlade Ivi Antić. Pošto nije samo ona zadužena za mlade Svrljižane neka ne klonu duhom i neka potraže i Marka Mladenovića u ZZ Svrljižanka, pošto je on verziran za pitanja zapošljavanja mladih. Ima posla za svršene maturante jer i sama uprava opštine je iskazala nedostatak stručnih kadrova pa evo prilike da se svi imenovani angažuju za praksu svršenim srednjoškolcima u Svrljigu, koji ne mogu nastaviti školovanje. Ima posla i u Svrljiškim novinama, koliko se može videti, jer nema mnogo dnevnih informacija iz svih naselja ove opštine pa to znači da za volontiranje ima i realnih potreba. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano