Search
Close this search box.
RADOVI
Broj pregleda

Počela rekonstrukcija trotoara u ulici Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Početkom ove nedelje počeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji trotoara u ulici Vase Albanca, od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

izgradnja-trotoara-svrljigU prethodnom periodu izgrađen je trotoar od Gradskog parka do tržnog centra, a početkom ove nedelje počeli su novi radovi koji se izvode od mosta na Pravačkoj reci prem Tekstilnom kombinatu.

Trenutno se radi desna strana ulice Vase Albanca.

trotoar

Radove finansira Opština Svrljig a izvode se preko JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga”.

Jedan komentar

  1. Pored sredjenih trotoara za potrebe smeštaja domaćih i stranih gostiju treba podstaći i sredjivanje smeštajnih kapaciteta kod privatnih vlasnika gde bi se iniciralo širenje registrovanih soba i apartmana za iznajmljivanje. Svrljig ima šta da ponudi kako domaćim tako i inostranim turistima, pa sada je na opštinskom rukovodstvu da podstakne preduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu. Pravi primer za to je prva Tortijada, pa sada nemojte da se mnogo čeka do sledeće nove manifestacije koja će okupiti goste i domaćine u Svrljigu. Ovde se ne vide pobratimi iz Šentjerneja kao suulagači kada je u pitanju turizam a upravo oni mogu biti ti koji će pomoći da se nadju projektni partneri iz Slovenije za internacionalizaciju Vidovdanskog malofudbalskog turnira i sličnih manifestacija. Kada će biti nedelja kulinarstva, ića i pića iz bratskog Šentjerneja u Svrljigu, pa da se iz njihove vinarije toči vino kojeg ovde nema a da Jović oseti blagu konkurenciju. Imaju Jovići značajnu ulogu u svemu tome jer trebaju na stolice da smeste goste, a onda da ih napoje dobrim svrljiškim vinom. Zato Joviće u organizacioni odbor privrednika koji imaju interes da se internacionalizuje svaka veća i dugogodišnja manifestacija u Svrljigu…… . Eto novih radnih mesta očas posla, eto boljeg života za Svrljig i sve gradjane koji žive u njem. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano