RADOVI
Broj pregleda

Počela rekonstrukcija trotoara u ulici Vase Albanca

Početkom ove nedelje počeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji trotoara u ulici Vase Albanca, od mosta na Pravačkoj reci prema ITK.

izgradnja-trotoara-svrljigU prethodnom periodu izgrađen je trotoar od Gradskog parka do tržnog centra, a početkom ove nedelje počeli su novi radovi koji se izvode od mosta na Pravačkoj reci prem Tekstilnom kombinatu.

Trenutno se radi desna strana ulice Vase Albanca.

trotoar

Radove finansira Opština Svrljig a izvode se preko JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga”.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Pored sredjenih trotoara za potrebe smeštaja domaćih i stranih gostiju treba podstaći i sredjivanje smeštajnih kapaciteta kod privatnih vlasnika gde bi se iniciralo širenje registrovanih soba i apartmana za iznajmljivanje. Svrljig ima šta da ponudi kako domaćim tako i inostranim turistima, pa sada je na opštinskom rukovodstvu da podstakne preduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu. Pravi primer za to je prva Tortijada, pa sada nemojte da se mnogo čeka do sledeće nove manifestacije koja će okupiti goste i domaćine u Svrljigu. Ovde se ne vide pobratimi iz Šentjerneja kao suulagači kada je u pitanju turizam a upravo oni mogu biti ti koji će pomoći da se nadju projektni partneri iz Slovenije za internacionalizaciju Vidovdanskog malofudbalskog turnira i sličnih manifestacija. Kada će biti nedelja kulinarstva, ića i pića iz bratskog Šentjerneja u Svrljigu, pa da se iz njihove vinarije toči vino kojeg ovde nema a da Jović oseti blagu konkurenciju. Imaju Jovići značajnu ulogu u svemu tome jer trebaju na stolice da smeste goste, a onda da ih napoje dobrim svrljiškim vinom. Zato Joviće u organizacioni odbor privrednika koji imaju interes da se internacionalizuje svaka veća i dugogodišnja manifestacija u Svrljigu…… . Eto novih radnih mesta očas posla, eto boljeg života za Svrljig i sve gradjane koji žive u njem. Živeo Svrljig!!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *