Search
Close this search box.
SAOPŠTENJE
Broj pregleda

FK ”Svrljig” oštećen u zoni ”Istok”

Podeli sa prijateljima:

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost FK ”Svrljig”.

fk-svrljig

Posle poraza u Boljevcu održali smo hitnu sednicu nakon koje dajemo sledeće saopštenje:

FK Svrljig je na sportski način stigao do liderske pozicije sa koje je skinut suđenjem Vladimira Nedeljkovića sudije iz Jagodine poznatog široj javnosti svojim suđenjem i skidanjem sa liste Super lige .

Utakmice zone istok ne mogu da sude sudije sa liste jer oni nemaju svog mentora u liku generalnog sekretara FS RIS Blagoja Miloševića. Pomenuti Nedeljković sudio je kao sudija sa više liste dve utakmice FK Svrljigu i na obe po nalogu mentora sudio protiv nas. Jesenas u Ražnju nije svirao klasičan jedanaesterac a u Boljevcu pored propuštenog jedanaesterca nije isključio domaćeg igrača nakon brutalnog starta a već je bio i opomenut.

Prošle godine Milošević je na sve načine radio kako ne bi stigli do baraža a onda je nakon toga iako smo bili učesnici baraža na upražnjeno mesto ubacio Dinama iz Vranja. Ove godine njegov „pik“ za osvajanje prvog mesta je bogati klub, jer samo takvi mogu napred, Dunav iz Prahova kome je pobedu u prošlom kolu doneo šta mislite ko: Vladimir Nedeljković. Ako je tako dobar neka sudi prvu ligu a ne da režira prvenstvo zone.

Kruna borbe Miloševića protiv Svrljiga je i odbijanje žalbe Svrljiga na utakmicu protiv Dunava na lažne lekarske preglede.

Iako je Dom zdravlja Bor izdao potvrdu da nije izvršen niti jedan pregled igrača u toj ustanovi, iako je doktor Branko Marelj u sudu overio izjavu da nikada nije pregledao igrače Dunava komesar Dragan Marjanović donosi odluku o odbijanju žalbe na šta ne reaguje naravno Blagoje Milošević iako kao generalni sekretar mora da štiti zakonitost.

Iako smo uputili žalbu drugostepenoj komisiji ne verujemo u pozitivan ishod jer i tu Milošević ima svoje glasače Vukmana Perića i Slavišu Milanovića tako da glas eksperta za fudbalska pitanja Jovana Marjanovića neće biti presudan.

Kako više fudbalski nemožemo da se borimo preduzećemo druge mere i putem državnih organa pokušati da dođemo do istine a da nalogodavci za učinjena dela dgovaraju.

U prilogu saopštenja dostavljamo Vam potvrdu doma zdravlja Bor, overenu izjavu doktora Branka Marelja, izvod iz Pravilnika o takmičenju i odluku komesara za takmičenje.

U Svrljigu, 17.05.2015. FK Svrljig
Predsednik Upravnog odbora
Nebojša Milićević

Dokumenta:

ZALBA-FK-SVRLJIG
Žalba FK Svrljig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potvrda
Potvrda da nije izršen lekarski pregled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zloupotreba službenog pečata
Zloupotreba službenog pečata

 

 

 

 

 

 

 

 

Potvrda o izjavi
Potvrda o izjavi

3 Komentara

  1. Jel se mi ovo oprasatamo od ulaska u Srpsku ligu!?Imali smo dovoljno para ali Vlasuljine su imale vise.Kupovali su utakmice,podmicivali sudije i dosli do zeljenog cilja.

  2. Molim vas, vi se zalite na sudjenje…Svrlja vam je izrezirao celu ligu, ali ne uspeva to uvek kao sto vidite…Zalite se na ove dve utakmice jer ste jedino tu imali sudjenje 50:50, jer su vam sve ostale utakmice bile pokrivene sudijama, pa je ovo bila novina…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano